Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 septembrie 2022. Imagini din culise. Cum a arătat transformarea concurenților în cea de-a doua ediție

Distracția e în toi în culisele transforming show-ului Te cunosc de undeva! în cea dea doua ediție. Concurenții au pus în discuție momentului cuplului format și Eliza și Cosmin Natanticu și au încercat să identifice veriga slabă a echipei. Discuțiile lor au stârnit hohote de râs.

colaj foto eliza si cosmin natanticu te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Concurenții au pus în discuție momentului cuplului format și Eliza și Cosmin Natanticu și au încercat să identifice veriga slabă a echipei. Discuțiile lor au stârnit hohote de râs. | Antena 1

O nouă ediție, o nouă provocare pentru concurenții de la Te cunosc de undeva! sezonul 18. Cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, difuzată pe 17 septembrie 2022 de la 20:00, la Antena 1 a venit cu momente cu totul speciale pe scena transforming show-ului.

Ruleta le-a adus concurenților personaje pe cât de frumoase, pe atât de emoționante și carismatice, care au creat duete posibile doar pe scena Te cunosc de undeva!, însă în spatele performanței se află multe ore de lucru atât la machiaj, cât și repetiții nesfârșite,

Ce s-a întâmplat în culisele show-ului Te cunosc de undeva!. Concurenții au dezbătut probleme cuplului format din Eliza și Cosmin Natanticu

Doar cuplurile din competiție știu cât de multă muncă a fost în spate și câtă disciplină pentru a face momente atât de spectaculoase. Pentru ca telespectatorii să se bucure de o seară plină de emoție, culoare și amuzament, concurenții au făcut multe sacrificii pentru a intra în pielea personajelor.

Deși depun eforturi foarte mari, jurații trebuie să dea și note și mici, spre nemulțumire unora dintre concurenți. Astfel, în culise s-a pus în discuție cumplu format din Eliza și Cosmin Natanticu, notat cu 5 în prima ediție a transforming show-ului.

„Eu am rămas cu sechele de la gheață, acolo Mihai nu mă scotea din 5,5. Văd ca la fel și aici. Treaba lor, eu îți spun, Temișan nu o să mai iasă pe stradă”, a glumit concurentul.

„Mi-e și milă așa de el, dar e și valoros așa ca om, ca suflet”, a intervenit Emilia, câștigătorul primei ediții de Te cunosc de undeva! sezonul 18.

Nemulțumită, soția acestia a întrebat dacă poate schimba partenerul și ar fi preferat-o pe feli în locul lui Cosmin Natanticu.

„Să aduceți un psiholoc pentru Natanticu, să se mai calmeze, că o ia razna. Unde semnez să fiu cu Feli? Dă-mi repede un pix”, a spus Eliza.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Cuza și Emi, transformare spectaculoasă în Hussain Al Jassmi. Cum au cântat în arabă... Te cunosc de undeva! 17 septembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu sunt câștigătorii celei de-a doua gale din sezonul 18...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x