Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Cuza și Emi, transformare spectaculoasă în Hussain Al Jassmi. Cum au cântat în arabă

Cuza și Emi s-au transformat în Hussain Al Jassmi și au cântat în arabă în cea de-a doua ediție de Te cunosc de undeva!

Cuza și Emi la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Cuza și Emi s-au transformat în Hussain Al Jassmi și au cântat în arabă în cea de-a doua ediție de Te cunosc de undeva! | Antena 1

După ce în primul sezon au făcut senzaţie cu o piesă în chineză, ruleta a decis ca de această dată să le testeze cunoştinţele la limba arabă lui Cuza și Emi. Cei doi cuncurenți s-au transformat în Hussain Al Jassmi, artistul care a cucerit topurile din întreaga lume cu piesa „Boshret Kheir”.

Cuza și Emi s-au transformat în Hussain Al Jassmi și au cântat în arabă la Te cunosc de undeva! seoznul 18

„Mi se rupe limba numai ca să pronunţ numele!”, a declarat amuzat Pepe atunci când a trebui să îi prezinte pe cei doi pe scena transforming show-ului. Nici la repetiții nu le-a fost mai ușor pentru că au fost nevoți să învețe patru pagini de versuri diferite, în arabă.

Cu toate că mesajul piesei „Boshret Kheir” este unul serios, nimeni nu și-a mai putut stăpâni râsul când Cuza și Emi au făcut primii pași în platoul emiisunii în rolul lui Hussain Al Jassmi.

Îmbrăcați în porturi specifice, cu zâmbetul pe buze așa cum cere personajul și cu versurile în arabă învățate concurenții de la Te cunosc de undeva! au demonstrat, din nou, că sunt pregătiți pentru orice provocare.

La finalul momentului, Cuza a explicat și că înainte de a intra pe scenă, a mai urmărit un live al artistului arab și a observat că acesta face un gest anume pe care și l-a notat în palmă.

Jurizare Cuza și Emi la Te cunosc de undeva! 17 septembrie

„Mi s-a părut un moment foarte greu din punct de vedere al limbii și ei ne surprind de fiecare dată. Voi știți să cântați și în engleză și japoneză și spaniolă și arabă mă bucur că nu v-a luat ochii cadânele, v-ați făcut treaba de la început până la final”, a spus Andreea Bălan despre transformarea lui Emi și Cuza în Hussain Al Jassmi.

„Andreea, vrei să-ți spun ceva? Cum putea să se uite la cadâne, când ești tu în fața lui?”, a comentat Emi

„Am adus de la mine din țară, o cămilă hibrid pentru tine, 2022!”, a adăugat și Cuza.

„Bine, ați trecut de 5”, a glumit jurata Te cunosc de undeva!

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Connect-R și Shift, trasformare magistrală în James Brown - „It's A Man's Man's Man'... Te cunosc de undeva! 17 septembrie 2022. Imagini din culise. Cum a arătat transformarea concurenților în cea de-a doua e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x