Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Eliza și Cosmin Natanticu, transformare uluitoare în Cardi B și J Balvin. „Parcă ne-au mințit”

Eliza și Cosmin Natanticu au umplut scena de viață și de culoare cu interpretarea piesei „I Like It”, a lui Cardi B și J Balvin.

eliza si cosmin natanticu te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Eliza și Cosmin Natanticu au umplut scena de viață și de culoare cu interpretarea piesei „I Like It”, a lui Cardi B și J Balvin. | Antena 1

În momentul în care au aflat piesa pe care o interprerează în această seară la Te cunosc de undeva! sezonul 18, părerile în cuplul Eliza și Cosmin Natanticu au fost împărțite. În timp ce Eliza s-a bucurat că va intra în pielea lui Cardi B, soțul ei a fost chiar confuz la auzul piesei celebre care a cucerit topurile radiourilor din toată lumea.

Eliza și Cosmin Natanticu i-au interpretat magistral pe Cardi B și J Balvin la Te cunosc de undeva! sezonul 18

De când au păsit pe scenă, Eliza și Cosmin Natanticu i-au surprins pe toți cu transformarea lor în Cardi B și J Balvin, dar ce a urmat apoi i-a lăsat cu gura căscată.

Într-o ținută viu colorată și cu mișcările provocatoare, specifice personajului în care s-a transformat concurentua de la Te cunosc de undeva a uimit pe toată lumea. Însă momentul care a stârnit ropote de aplauze în sală a fost cel în care Cosmin Natanticu și-a făcut intrarea, interpretându-l pe J Balvin.

Deși se temea că nu va reuși să ducă la bun sfârșit versurile din cauza flow-ului, concurentul nu a avut nici cea mai mică problemă și în plus, a dansat alături de partenera lui de scenă și de viață.

Jurizare Eliza și Cosmin Natanticu la Te cunosc de undeva! 17 septembrie

„Surărprinzător! Fantastic! Parcă ne-au mințit...au apărut așa pe glume, pe amuzament și au venit acum și au rupt scena în două. Eliza, ce atitudine!, a spus impresionată Andreea Bălan.

Eu sunt un tip pudic. Mi-a plăcut că ai făcut-o cu atâta elengață. Și în personaj, ai acoperit-o cu eleganță. Nu poate să fie decât un „chapeau” din partea mea ca și actorie. Vouă vă trebuie personaje grele”, a spus Cristi Iacob despre transformarea Elizei și a lui Cosmin Natanticu în Cardi B și J Balvin la Te cunosc de undeva!.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva Sezonul 18, 17 septembrie 2022. Emilian și WRS au făcut show total cu piesa „Mambo No. 5”... Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Feli și Nicolai Tand s-au transformat în AMI și Grasu XXL - „Deja vu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x