Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Feli și Nicolai Tand s-au transformat în AMI și Grasu XXL - „Deja vu”

Feli și Nicolai Tand au muncit mult pentru această transformare. Deși Nicolai părea că are mai mult de recuperat, nici artistei nu i-a fost lejeră transformarea în colega de breaslă, AMI.

Feli și Nicolai Tand la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Feli și Nicolai Tand au muncit mult pentru această transformare. Deși Nicolai părea că are mai mult de recuperat, nici artistei nu i-a fost lejeră transformarea în colega de breaslă, AMI. | Antena 1

După ce și-a făcut debutul la Te cunosc de undeva! sezonul 18 în forță, Nicolai Tand și-a dorit foarte mult o piesă în limba română. Ruleta i-a ascultat dorința, dar ritmul de hip-hop a rămas, așa că în această seară, Feli și Nicolai Tand s-au transformat în AMI și Grasu XXL și au cântat împreună piesă „Deja Vu”.

Feli și Nicolai Tand au interpretat AMI și Grasu XXL cu celebra melodie Deja vu”. Cum s-au descurcat pe scena Te cunosc de undeva! sezonul 18

Deși ritmul și flow-ul piesei „Deva Vu” i-a pus probleme lui Nicolai Tand, bucătarul a reușit să surprindă pe toată lumea cu transformarea în Grasu XXL din gala Te cunosc de undeva! 17 septembrie.

Din fericire acesta o are ca parteneră pe Feli care îi este mereu alături, îl susține și îi dezvăluie din secrete din experineța ei, acumulată în toți anii de carieră. Cu toate că nu se cunoșteau dinainte, Feli și Nicolai Tand au reușit într-un timp scurt să creeze o legătură între ei și acest lucru se vede și pe scenă, în timpul momentelor de la Te cunosc de undeva!

Nu doar reţinerea versurilor va fi o provocare pentru Nicolai în cea de-a doua gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine, de la 20:00, la Antena 1, ci şi transformarea în Grasu XXL. Mai bine de şase ore a petrecut chef Nicolai în cabina de machiaj pentru a intra cât mai bine în pielea personajului.

„De fiecare dată când apăreți pe scenă Nicolai, toată lumea se uită cu susținere. El este acest om bun, acest chef bucătar, care nu deranjează, are grijă de toată lumea și cumva avem grijă să îi iasă”, a adăugat Pepe după momentul celor doi.

Jurizare Feli și Nicolai Tand la Te cunosc de undeva! 17 septembrie

„Cât de mare poate fi contrastul între voi doi! Ea este de-o sensibilitate și de-o finețe ieșită din comun, tu ești un tip brut, dar foarte sincer și sunteți foarte plăcuți amândoi. Fantastică...aș vrea să spun evoluție. Deocamdată nu e evoluție, dar e o implicare a ta atât de mare încât pare a fi evoluți. Se vede că ești mult mai relaxat”, a spus Aurelian Temișan după transformarea lui Feli și Nicolai Tand în AMI și Grasu XXL.

„Cred că și-a fost foarte greu să o imiți pe AMI (...) De data aceasta, cred că el a fost mai bun decât tine”, i-a mai spus și Ozana lui Feli, explicând că au timbre total diferite.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Eliza și Cosmin Natanticu, transformare uluitoare în Cardi B și J Balvin. „Parcă ne-... Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Rona Hartner și Johny Romano, moment de senzație marca Cher și Sonny - „I Got You Ba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x