Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Jo și Liviu Teodorescu, show pe ritmuri aromâne cu piesa „Un Trandafir Crește La Firida Mea”

Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Lora și Pindu în cea de-a doua ediție Te cunosc de undeva! sezonul 18.

jo si liviu teodorescu la te cunosc de undeva sezonul 18 Galerie
Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Lora și Pindu în cea de-a doua ediție Te cunosc de undeva! sezonul 18. | Antena 1

Ritmurile aromâne au răsunat în platoul Te cunosc de undeva! aduse de Jo și Liviu Teodorescu, cu o interpretare de exceprie. Cei doi s-au transformat în Lora și Pindu și au făcut show total. Colegii de la canapea nu au mai putut sta jos și s-au ridicat la dans pe unde dinte piesele care nu lipsește de la micio petrecere, „Un Trandafir Creste La Firida Mea”.

Jo și Liviu Teodorescu s-au transformat în Lora și Pindu la Te cunosc de undeva! sezonul 18

Jo și Liviu Teodorescu s-au pregătit intens pentru transformarea în Lora și Pindu și și-au studiat personajele până la cele mai mici detalii.

Întregul moment de la Te cunosc de undeva! sezonul 18 i-a lăsat cu gura căscată atât pe colegii de la canapea, cât și pe jurați. Încă de la primele acoduri, nimeni nu a mai putut sta jos și cu toții s-au ridicat la dans pe ritmuri aromâne.

„Iartă-mă, nu pot să mă abțin, semeni cu două personaje: Frankenstein sau Lurch”, i-a spus Alina Pușcaș lui Liviu Teodorescu la finalul momentului de la Te cunosc de undeva! sezonul 18, în care s-a transformat în Pindu.

Jurizare Jo și Liviu Teodorescu la Te cunosc de undeva! 17 septembrie

„Ați făcut invers. Tu ai făcut puțin prea mult (n.r. Jo) și tu au făcut puțin prea puțin (n.r. Liviu Teodorescu). El când cântă, dacă te-ai uitat în referințe, e spaimă”, a explicat Cristi Iacob.

„Nu-ți mai justifica nota. Am înțeles, o să ne dai o notă mică, nu e nicio problemă, mai venim pe aici”, i-a răspuns Jo, în rolul Lorei.

„Jo, arăți foarte bine. Mie îmi place ceea ce am auzit și la tine și la colegul tău. Sunteți foarte talentați”, a adăgat și Ozana, înainte de a fi întreruptă de Jo, care a continuat să rp,ână în pielea personajului și la jurizare.

„Ah, acum mi-am adus aminte că a mai fost cineva cu mine pe scenă”, a spus aceasta.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Rona Hartner și Johny Romano, moment de senzație marca Cher și Sonny - „I Got You Ba... Te cunosc de undeva! 17 septembrie. Sore și Emma de la ZU, moment exploziv marca En Vogue. Cum sună celebra piesă „Free ...
Video Te cunosc de undeva! After Party cu Zarug | Sezonul 2 - Episodul 13 Te cunosc de undeva! After Party cu Zarug | Sezonul 2 - Episodul 13 Sambata, 24.06.2023, 23:55
Video recomandate
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa!
Lasă-mă, îmi place! Camera 609 | Sezonul 1, episodul 9, 22 septembrie 2023. Eva, în lacrimi după ce Diana și-a făcut apariția în ziua logodnei cu Victor: Îmi pare rău că a aflat așa! Vineri, 22.09.2023, 20:45
Ce decizie neașteptată a luat Emilian, fix după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Anunțul care i-a pus pe gânduri fanii

Ce decizie neașteptată a luat Emilian, fix după Finala Te cunosc de undeva! sezonul 19. Anunțul care i-a pus pe gânduri fanii

Emilian ș-a luat prin surprindere fanii cu un anunț care i-a uimit pe fanii săi. Dublul câștigător Te cunosc de undeva! a plecat din țară fără să știe când va reveni. Ce a explicat artistul.

Luni, 26.06.2023, 12:38
Finala Te cunosc de undeva, lider de audienţă. Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 al transforming show-ului de la Antena 1

Finala Te cunosc de undeva, lider de audienţă. Emilian și Wrs au câștigat sezonul 19 al transforming show-ului de la Antena 1

Artiștii #NăscuţiPentruSpectacol – finaliști și nefinaliști – au transformat gala finalei Te cunosc de undeva! într-una cu totul şi cu totul specială. Iar punctele oferite de jurați, concurenți și de către cei din public au fost pe măsură.

Duminica, 25.06.2023, 10:26
Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după victorie

Mesajele lui Wrs și Emilian după ce au câștigat al doilea sezon la rând de Te cunosc de undeva! Ce au transmis după victorie

Wrs și Emilian au demonstrat din nou faptul că dețin toate calitățile și abilitățile pentru a câștiga Te cunosc de undeva! două sezoane la rând. Ce mesaje au scris aceștia după victorie.

Duminica, 25.06.2023, 10:19
Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. WRS și Emilian bifează o nouă victorie

Finala Te cunosc de undeva! 24 iunie 2023. Cine a câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. WRS și Emilian bifează o nouă victorie

WRS și Emilian au câștigat Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au reacționat echipa dublu victorioasă când a aflat punctajul final.

Sambata, 24.06.2023, 23:30
x