Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Liviu Teodorescu și Jo s-au transofrmat în Karol G și au făcut show de zile mari cu dans

Liviu și Jo au făcut o reprezentație foarte bună a piesei „Don't be shy” de la Karol G, care le-a ieșit foarte bine. Iată cum s-au descurcat!

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Liviu Teodorescu și Jo s-au transofrmat în Karol G și au făcut show de zile mari cu dans Galerie
Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Liviu Teodorescu și Jo s-au transofrmat în Karol G și au făcut show de zile mari cu dans | Antena 1

Jo și Liviu Teodorescu au cântat într-un mod fantstic piesa „Don't be shy” de la Karol G, care le-a ieșit foarte bine, deși aveau mari emoții că apariția lor ar fi una amuzantă.

Cum s-au descurcat Jo și Liviu Teodorescu la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024. S-au transformat în Karol G și au cântat piesa „Don't be shy”

Liviu și Jo au reușit să creeze un moment unic pe scena emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024, cu o piesă care le-a dat bătăi de cap din punct de vedere al ținutelor care nu le-au fost pe plac.

Iată ce au spus jurații despre momentul creat de ei.

Jurizare Jo și Liviu Teodorescu la Te cunosc de undeva! sezonul 20, ediția din 2 martie 2024

„Sunteți niște oameni care munciți îngrozitor de mult. E un teren destul de apropiat de voi. E fascinant, v-au pus în niște lumini absolut minunate. Ați fost actor de planul 1, foarte bine!”, spune Cristi Iacob.

„La detalii au stat foarte bine, am văzut gesturile cu mâinile. Liviu m-a surprins în seara asta, a săpat el în adânc. Te-ai uitat ca să intri în personaj. Foarte asumat!”, spune Mihai Petre.

„Excepțional! Mi-a plăcut foarte mult momentul vostru! V-ați sincronizat și ați avut un moment superb! Ați fost excepționali și sunteți sus sus de tot în clasament”, spune Andreea Bălan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva sezonul 20

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia Ţalavutis şi Dima şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie la puterea #20.

Show-ul transformărilor totale şi totodată unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Te cunosc de undeva!, revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

„Sezonul 20! Aproape că nu îmi vine să cred! Îmi amintesc şi acum emoţiile începutului acestui proiect frumos! Sunt foarte bucuroasă că fac parte din juriul unuia dintre cele mai longevive show-uri de televiziune de la noi! Revenim în această primăvară cu o mulţime de surprize, pe care abia aşteptăm să le împărtăşim cu cei din faţa micilor ecrane!”, a declarat Andreea Bălan, în vreme ce Mihai Petre a completat: „Când spui sezonul 20, nu mai e nevoie de nicio altă descriere suplimentară. Am fost foarte surprins plăcut de echipa pe care am găsit-o aici şi sunt onorat ca împreună să le aducem telespectatorilor un sezon-spectacol, cu foarte multe surprize. De la un platou nou-nouţ, la o nouă grafică, venim cu multe noutăţi pe care abia aştept să le descoperiţi!”, spuneau jurații înainte de începerea noului sezon.

Transforming show-ul le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. 8 echipe de artişti au spus <Da> spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmăriţi pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Eliza și Zarug au reușit să facă o transformare impecabilă în Ozzy Osbourne. Cum le-... Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Florin Ristei și Ilona, transformarea amuzantă în Pippo Franco cu piesa „Chi chi Chi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x