Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. CRBL și Radu Țibulcă au surprins cu transformarea în Barbra Streisand și Louis Armstrong

CRBL și Radu Țibulcă au „închis gurile” tuturor cu reprezentația din această seară. Deși nimeni nu le-a dat nicio șansă, jurații au privit captivați intrepretarea lor oferită celebrei piesei „Hello, Dolly”.

CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în Barbra Streisand și Louis Armstrong la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Antena 1

Atmosfera anilor 60 a curprins platoul Te cunosc de undeva! odată cu transformarea lui CRBL și Radu Țibulcă în Louis Armstrong și Barbra Streisand. Momentul lui a fost un adevărat regal și toti s-au uitați uimiți la interpretarea lor.

Citește și: Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. WRS și Emilian, moment nostalgic în pielea lui Puya și Tudor Chirilă. Ce a apărut în platou

CRBL și Radu Țibulcă s-au transformat în Barbra Streisand și Louis Armstrong la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cei doi au cântat în duet „Hello, Dolly”

De data aceasta, atât CRBL cât și Radu Țibulcă au fost încântaț de personajele pe care trebuie să le interprezete - unul pentru că are, în sfârșit coregrafie și celălalt pentru că timbrul i se potrivește perfect.

„Aoleu, mă doare capul!”, a exclamat Ozana Barabancea încă de când i-a văzut intrând, însă părerea i s-a schimbat pe loc, la primele acoduri: „Nu cred! Nu cred! E bine!” Iată care a fost părerea juraților după ce momentul lor a ajuns la final:

Jurizare CRBL și Radu Țibulcă la Te cunosc de undeva! 20 mai 2023

„Mamă! N-aș fi crezut! Doamne, ce bine că nu am pariat cu Temișan că pierdeam”, a mărturisit Ozana Barabancea care s-a ridicat și în picioare după moment. „Vă felicit că ați dat dovadă de profesionalism și mi-ați adus o bucurie în această seară”.

„Eu m-am ridicat în picioare din propria inițiativă, pentru că nu mă ocup nici cu detaliile, nici cu coregrafia, nici cu partea actoricească. Eu mă ocup cu toate și mi-a plăcut ce am văzut. Arătați foarte bine. Ai o atitudine de doamnă fantastic...fantastică...”, a adăugat și Aurelian Temișan.

Citește și: Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. ADDA și Radu Bucălae au adus un moment de Eurovision pe scenă. S-au transformat în Netta

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. WRS și Emilian, moment nostalgic în pielea lui Puya și Tudor Chirilă. Ce a apărut în p... Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira au lăsat juriul „poker face” cu transformarea în Lad...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x