Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Nicole Cherry și Juno s-au întors în timp, în pielea Cleopatrei Stratan. Cum a sunat „Ghiță”

Nicole Cherry și Juno au adus inocența în platoul cu interpretarea Cleopatrei Stratan fără cusur. Colegii de la canapea au privit absorbiți momentul lor, iar jurații au avut numai cuvinte de laudă.

Nicole Cherry și Juno s-au transformat în Cleopatra Stratan și au cântat „Ghiță” la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Antena 1

Nicole Cherry și Juno au fost extrem de fericiți când au aflat personajul akes de ruletă pentru ei în această gală. Concureții Te cunosc de undeva! sezonul 19 s-au întors în timp și au intrat în pielea Cleopatrei Stratan care la doar 3 ani a devenit celebră cu piesa „Ghiță”.

Citește și: Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. WRS și Emilian, moment nostalgic în pielea lui Puya și Tudor Chirilă. Ce a apărut în platou

Nicole Cherry și Juno s-au transformat în Cleopatra Stratan și au cântat „Ghiță” la Te cunosc de undeva! sezonul 19

Pe lângă accentul micuței Cleopatra Stratan, cea mai mare provocare a concurenților pentru acest personaj a fost să interpeteze inocența acesteia. Pe cât de bucuroși au fost de acest personaj, Nicole Cherry și Juno au tratat totul cu seriozitate și au încercat să reproducă fiecare detaliu.

Din platoul transforming show-ului nu a lipsit nici geamantanul roșu imens, pe care Cleopatra îl trăgea, cu greu, după ea. Toți cei din platou au privit momentul absorbiți și au avut numai cuvinte de laudă la adresa lor.

„Am acasă un video, făcut într-o vacanţă cu părinţii mei, la Castelul Bran. Tata cumpărase de curând o cameră video micuţă, cu care ne-a filmat toată vacanţa şi de care era de-a dreptul fascinat. A făcut şi un intro, pe care a pus chiar piesa asta. Acum, când o aud, chiar acolo mă duc cu gândul şi parcă îmi dă şi o lacrimă. Oricum, piesa în sine are o nostalgie!”, a povesti Juno, la repetiții.

Jurizare Nicole Cherry și Juno la Te cunosc de undeva! 20 mai 2023

Pe cuvântul meu dacă am crezut că o să puteţi duce acest personaj fără să faceţi băşcălie sau să îl duceţi în derizoriu!”, le-a mărturisit Pepe, în vreme ce jurata Ozana Barabancea a completat: „Mi-aţi făcut viaţa grea!”.

„Neașteptat de bine acest moment. Deși pare ușor, cum ați zis și voi, mie mi se pare un moment greu, să mimezi și să te transformi într-un copil de 3 ani”, a spus Andreea Bălan.

„Ați respectat detalii, ați făcut privirea aceea în zare, cu mâna la frunte, picioarele. Un moment foarte drăguț pe care l-a făcut Nicol, când își așează codițele, de la vânt”, a adăugat și Mihai Petre.

Citește și: Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira au lăsat juriul „poker face” cu transformarea în Lady Gaga

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Codruța Filip și Valentin Sanfira au lăsat juriul „poker face” cu transformarea în Lad... Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Codruța FIlip și Valentin Sanfira au câștigat a opta gală. Cum au reacționat...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x