Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. WRS și Emilian, moment nostalgic în pielea lui Puya și Tudor Chirilă. Ce a apărut în platou

WRS și Emilian au pregătit o surpriză pentru toți cei din platou, dar și pentru telespectatori la momentul lor. Transformarea în Puya și Tudor Chirilă i-a întors pe toți în timp, iar imaginile care au apărut pe ecrane le-au furat ochii juraților.

wrs si emilian la te cunosc de undeva! sezonul 19 Galerie
WRS și Emilian s-au transformat în Puya și Tudor Chirilă la Te cunosc de undeva! sezonul 19 | Antena 1

WRS și Emilian au adus în platoul Te cunosc de undeva! sezonul 19 spiritul visător și atmosfera de pe aleile din spatele blocurilor într-un moment nostaglic. Cei doi s-au transformat în Puya și Tudor Chirilă și au cântat unul dintre cele mai fredonate refrene de la ora actuală.

Citește și: Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, transformare impresionantă în Nicki Minaj şi Bebe Rexha

WRS și Emilian s-au transformat în Puya și Tudor Chirilă la Te cunosc de undeva! sezonul 19. Cum au cântat live „Stele căzătoare”

WRS și Emilian au emoționat întreg platoul cu interpretarea piesei „Stele căzătiare” în ediția din această seară. Momentul lor a trezit amintiri în sulfetul tuturor celor din platou, iar atmosfera creată de cei doi a ajuns dincolo de ecranele televizoarelor.

Greul acestei transformări a picat pe WRS, de data aceasta care a fost nevoit să învețe frazarea rapper-ului și atitudinea specifică lui. Concurentul chiar a mărturisit că acesta a fost cel mai studiat personaj al său din cadrul transforming show-ului.

WRS și Emilian au recreat clip-ul până în cele mai mici detalii, inclusiv partea de început, filmată în mașină, în fața studioului. În plus, pe întreg parcursul momentului, pe ecrane, au rulat poze din copilăria concurenților.

Jurizare WRS și Emilian la Te cunosc de undeva! 20 mai 2023

„M-a impresionat foarte mult această piesă. M-ați emoționat amândoi. WRS, cât te iubeam eu până acum, de azi înainte de iubesc si mai mult, pentru că ceea ce ai făcut în seara asta a fost atât de credibil. Să-l imiți pe Puya nu e ușor. Împreună ați făcut un tot unitar impecabil”, a declarat Ozana Barabancea care a mărturisit că este și rudă cu rapper-ul.

Potrivit informațiilor, acesta este nepotul unui verișor de-ai juratei Te cunosc de undeva!.

„Am văzut un lucru foarte frumos făcut de voi doi: liniștit și așezat. Eu m-am uitat foarte tare, pentru că am o amiciție, aproape o prietenie cu Tudor Chirilă care, nu-mi place să vorbesc despre mine... îmi cântă și un text de-ale mele: „Hotel Cișmigiu” e scris de mine”, a spus și Cristi Iacob, spre uimirea tuturor.

Citește și: Te cunosc de undeva! 13 mai 2023. Damian Drăghici și Cristina Stroe, în rolurile lui Joe Cocker și Patti Labele. Cum a ieșit

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril, transformare impresionantă în Nicki Minaj şi Bebe Rexha... Te cunosc de undeva! 20 mai 2023. CRBL și Radu Țibulcă au surprins cu transformarea în Barbra Streisand și Louis Armstro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x