Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au luat cu asalt scena, transformați în trupa Ottawan

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au luat cu asalt scena din Gala 7 a sezonului 16 Te cunosc de undeva, transformați în membrii trebuie Ottawan.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pe scena Galerie
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au luat cu asalt scena

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit o nouă provocare din partea lui Ruli, care le-a oferit o transformare destul de dificilă. Aceștia trebuie să îi interpreteze perfect pe membrii trupei Ottawan și să cânte piesa "Disco".

Cei doi au venit pe platourile de filmare cu multă energie și pregătiți de un nou spectacol, însă nu se gândeau nicio secundă la coregrafie pe care trebuie să o facă. Ce doi au rămas surprinși de mișcările celor din trupă, iar Liviu Vârciu a ținut să evidențieze faptul că el nu va face niciodată acest lucru.

"Eu nu fac așa niciodată!", a mărturisit artistul.

Deși și-a dorit să elimine unele mișcări din coregrafie, Liviu Vârciu a avut parte de o surpiză la repetiții. Acesta a luat personajul care dansează cel mai mult și este extrem de energic, lucru care nu l-a încântat prea mult.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Mirela Vaida, spectacol pe ritmuri latino, transformată în Ricky Martin

"Nu mai cade măgăreața pe Andrei Ștefănescu, cade pe Liviu Vârciu. Să vedem cât de tare va putea da din șolduri", a spus Cristi Iacob.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, momentul savuros de pe scena Te cunosc de undeva

Încă de când au pășit pe scenă, cei doi concurenți au făcut furori cu energia lor și transformarea spectaculoasă. Aceștia au cântat una dintre cele mai cunoscute piese ale anilor `80 și au purtat cele mai senzaționale ținute, cu care au reușit să ridice publicul, cât și jurații în picioare.

Liviu Vârciu s-a descurcat de minune pe tocuri și i-a impresionat pe jurați cu mișcările sale lascive. Concurenții au realizat un moment de-a dreptul savuros, care a fost apreciat în profunzime de toată lumea.

Cei doi prezentatori de la Te cunosc de undeva au ținut să le mărturisească că au reușit să facă una dintre cele mai surprinzătoare transformări.

Citește și: Te cunosc de undeva, 6 martie 2021. Pepe, moment plin de grație, transformat în Angela Similea: „Jos pălăria”

"Ce să vorbesc de cântat. S-a cântat, s-a dansat. Nu ați avut de cântat foarte mult, dar v-ați descurcat", a mărturisit Ozana Barabancea

Aurelian Temișan i-a felicitat pe cei doi pentru performanța lor în această emisiune și pentru toate momentele lor de până acum.

Liviu Vârciu, surprins de fetița sa pe platoul emisiunii

După ce și-a terminat momentul, Liviu Vârciu a avut parte de o surpriză în platoul emisiunii Te cunosc de undeva. Acesta a fost surpins de către fetița sa și soție în personajul pe care l-a interpretat.

Artistul a fost mai fericit ca niciodată și a petrecut câteva clipe alături de cele mai importante persoane din viața sa. De asemenea, micuța sa i-a mărturisit că este frumos, chiar dacă este transformat într-un personaj necunoscut.

Concurentul se mândrește cu o fiică superbă și cu o soție extrem de frumoasă. Acesta este un bărbat extrem de fericit și împlinit, drept dovadă stau imaginile și filmările cu el.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele care au atras toate privirile. Cele două au... Te cunosc de undeva, 20 martie 2021. Ana Baniciu și Raluca se transformă în Anda Călugareanu şi Mitică Popescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x