Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020. Alina Pușcaș, Andreea Bălan și Ozana Barabancea, ținute spectaculoase în gala cu numărul 13

Ca în fiecare gală de Te cunosc de undeva! doamnele au uimit prin ținutele lor spectaculoase. Așadar, în a XIII-a ediție a sezonului XV de la Te cunosc de undeva! Andreea Bălan, Alina Pușcaș și Ozana Barabancea au strălucit și au întors toate privirile.

Colaj cu Andreea Bălan și ALina Pușcaș. Jurata TCDU a purtat o rochie albastră, scurtă, iar prezentatoarea a purtat o fustă roșie și o bluză albastră, în gala 13 TCDU Galerie
Andreea Bălan și ALina Pușcaș au purtat ținute spectaculoase în gala 13 TCDU

Ca de obicei, gala a fost deschisă de Alina Pușcaș și de partenerul ei Cosmin Seleși. Prezentatoarea a purtat o fustă roșie, cu crăpătură adâncă și o bluză albastră, de catifea și mâneci lungi, bufante.

Bijuteriile (lanțul și inelele) au completat perfect ținuta, iar piesele de rezistență au fost cu siguranță cizmele crem cu toc.

Alina Pușcaș, fustă roșie cu o crăpătură adâncă, în gala cu numărul 13 Te cunosc de undeva 2020

Ținuta colorată a avut și o coafură ludică, cu împletituri. Machiajul impecabil și zâmbetul larg au fost elementele care au compus cadrul perfect, Alina având o înfățișare de excepție în gala cu numărul 13 al acesui sezon de Te cunosc de undeva!.

Citește și: Andreea Bălan și Alina Pușcaș, rochii superbe în gala 12 Te cunosc de undeva! Cele două au apariții impecabile

Alina Pușcaș s-a asortat cu partenerul său, Cosmin Seleși, care a purtat și el un sacou de catifea.

Alina Pușcaș, pe canapaea, alături de Cosmin Seleși, în a 13 gală TCDU, sezon 15

Alina Pușcaș s-a asortat cu partenerul ei Cosmin Seleși, amândoi fiind îmbrăcați în catifea

Andreea Bălan, rochie scurtă cu umerii goi, în gala cu numărul 13 Te cunosc de undeva 2020

Așa cum ne-a obișnuit, și Andreea Bălan a avut o ținută demnă de o gală. Jurata Te cunosc de undeva! a purtat o rochie albastră, scurtă și fără bretele, care i-au pus în evidență decolteul și picioarele superbe. Cerceii lungi au fost o completare perfecta a ținutei, iar buclele care I s-au revărsat pe umeri au contribuit la tabloul perfect.

Andreea Bălan, purtând o rochie albastră, scurtă și fără bretele în a 13 ediție a sezonului 15 TCDU

Andreea Bălan a avut o ținută demnă de o gală în a 13 ediție TCDU. Jurata Te cunosc de undeva! a purtat o rochie albastră, scurtă și fără bretele

Ozana Barabancea, rochie albă, cu centură în talie, în gala cu numărul 13 Te cunosc de undeva 2020

Așa cum ne-a obișnuit, și Andreea Bălan a avut o ținută demnă de o gală.

Ozana Barabancea, purtând rochie albă, peste genunchi și o centură în talie, în gala 13 TCDU

Ozana a avut o prezență demnă de gală, în a 13 ediție TCDU. Jurata Te cunosc de undeva!A fost îmbrăcată într-o rochie albă, peste genunchi

Nu în ultimul rând, și Ozana Barabancea a avut o prezență demnă de gală. Îmbrăcată într-o rochie alba, peste genunchi, Ozana a avut o înfățișare elegantă. Piesa de rezistență a ținutei a fost centura neagră din talie, care s-a asortat cu pantofii.

Citește și: Cadoul făcut de Andreea Bălan fanilor ei, de Sfântul Andrei. Vedeta a surprins la primele ore ale dimineții

"Te cunosc de undeva!", în fiecare sâmbătă de la 20:00

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a 13-a ediție Te cunosc de undeva!

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!"

Liviu Vârciu a răbufnit la Te cunosc de undeva!: "Mă enervează cumplit această domnişoară!"... Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. AMI, inocentă în pielea personajului Cleopatra Stratan. Ozana: „Genial”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x