Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Adriana Trandafir și Romică Țociu, căzătura serii în show-ul transformărilor

Cuplul de excepție format din Adriana Trandafir și Romică Țociu a luat cu asalt scena Te cunosc de undeva! și i-a uimit pe jurați.

adriana trandafir si romica tociu pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Adriana Trandafir și Romică Țociu, surpriza amuzantă a serii în show-ul transformărilor

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Adriana Trandafir și Romică Țociu au apelat din nou la travesti pentru a se transforma în Conchita Wurst & Trevor Ashley.

“E foarte greu. Încercăm pe cât posibil să ne apropiem de personaje”, a spus Adriana. La repetiții, munca celor doi artiști a fost una destul de anevoioasă.

Intrare cu peripeții pentru cei doi actori la Te Cunosc de Undeva 2020, gala 11

Au vrut să își facă o intrare în scenă colosală și au reușit să o facă una de neuitat pentru că din cauza tocurilor și a costumelor, Romică și Adriana au căzut coborând treptele. După ce jurații au verificat dacă sunt în regulă amândoi, s-au pornit hohotele de râs pentru momentul ce are să rămână în istoria emisiunii Te cunosc de undeva!

Citește și: Maluma și Gims sunt personajele cu care au strălucit Monica Anghel și Marcel Pavel la „Te cunosc de undeva”

Adriana și Romică s-au apropiat de microfoane și și-au intrat imediat în roluri, interpretând piesa “Diamonds are forever”. Plini de mister și pasiune, cei doi minunați artiști au reușit să cânte piesa excepțional. Probabil i-ar fi făcut invidioși pe Conchita Wurst și Trevor Ashley.

Jurații s-au ridicat în picioare, ținând ritmul piesei în timp ce aplaudau, bucurându-se de spectacol.

Excepțional! Ce moment!”, au exclamat prezentatorii emisiunii, felicitându-I pe cei doi concurenți.

citește și: De neoprit! Tavi Clonda a făcut show la superlativ la „Te cunosc de undeva”! „Tulai Doamne, ăsta e talentat la tot”

“I love you”, i-a zis Adriana lui Temișan, după ce au împărțit un sărut, spunând din ipostaza Conchitei, că Aurelian e pe măsura ei.

“Ușor să nu faceți schimb de bărbi”, i-a spus Romică Adrianei.

“V-ați bălăcit în aceste două personaje”, le-a spus Aurelian Temișan celor doi artiști.

“Ce piesă frumoasa! Ce piesă ofertantă! Ce piesă grea! (…) Cât de bine v-a ieșit!”, a exclamat Ozana Barabancea.

“Sunteți delicioși, ați fost exact ca în referință”, a spus Andreea Bălan.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 11.Toto Dumistrescu, transformat în frumoasa blondă de la Hollywood, i-a surprins pe ju... Cea de-a 11-a gală Te cunosc de undeva!, lider de audiență la oraşe şi în toată ţara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x