Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Tavi Clonda, cu ochii în lacrimi la repetițiile pentru momentul Pink

Tavi Clonda, travesti din nou pe scena Te cunosc de undeva!, a cântat plin de emoție, intrând în pielea lui Pink.

tavi clonda deghizat pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Tavi Clonda travestit în femeie, o apariție emoționantă în seara transformărilor

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Tavi Clonda a spus că se simte mândru să poată interpreta o piesă atât de încărcată emoțional, despre familie și compasiune, a frumoasei artiste P!nk. El cântă piesa "Family Portrait".

Toate melodiile sau subiecte cu copii, mai ales de când am și două fetițe, automat mă emoționează”, a mărturisit Tavi în timp ce pregătea cu Cristi momentul de pe scenă.

Tavi Clonda, prestație cu gândul la fetițele și bunicii lui la Te Cunosc de Undeva

Tavi, sensibilizat profund, a spus că va cânta această piesă cu gândul la tatăl său, care a murit înainte să își cunoască nepoțelele.

Pe scenă, concurentul a fost vizibil impresionat de povestea melodiei, încercând să își imagineze o versiune a sa mai tânără și să se accepte așa cum era pe atunci.

citește și: Jojo se transformă în Camila Cabello - "My Oh My", la Te cunosc de undeva!

Momentul lui i-a sensibilizat și pe jurați care priveau cum e pusă în scenă această poveste spectaculoasă de familie. Ozana Barabancea a plâns, mai ales când a văzut colajele cu familia lui Tavi pe fundal.

„Toți oamenii la care te-ai gândit când ai cântat tu piesa asta, te-au auzit”, i-a transmis Alina, prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva!

Nu este grea, dar e o piesă de intensitate. Este o piesă de forță interioară.(...) Familia este cea mai importantă”, a spus Ozana, cu ochii în lacrimi.

Tu știi ce frumos arată un bărbat vulnerabil? (...) Povestea ta (...) s-a văzut. Nu poți juca autenticitatea”, a completat Cristi Iacob.

Pink ne-a obișnuit cu sensibilitate și cu tărie în același timp. Bravo! Îți multumesc!”, l-a felicitat Aurelian Temișan.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Monica Anghel și Marcel Pavel reproduc o scenă din "Fantoma de la Operă"... Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Jojo s-a transformat în Maria Cârneci și a impresionat cu mimica ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x