Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. ADDA, cea mai bună transformarea din toate sezoanele în Alex Velea

În a XII-a ediție a sezonului XV de la "Te cunosc de undeva!", ADDA se transformă în Alex Velea și cântă piesa "Arde-mă baby".

ADDA nu a scăpat nici de această dată de travesti, artista s-a transformat în Alex Velea și a făcut un show incendiar în platoul "Te cunosc de undeva!".

Cântăreața a făcut un spectacol complet pe scena marilor transformări! Se pare că personajul i s-a potrivit de minune, iar ea a simțit cât de bine fuzionează cu ceea ce i s-a dat de interpretat, deși a avut mari emoții la început: "Am muncit foarte mult împreună, e fratele meu, îl iubesc, îl admir foarte mult și mă bucur mult că mi-a picat personajul ăsta!", spune ADDA.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. ADDA, cea mai bună transformarea din toate sezoanele în Alex Velea

Ozana Barabancea a rămas uimită de interpretarea ADDEI: "Îmi dau seama cât de greu a fost și cât de ambițioasă ești. Dar repet, și am spus-o și altor concurenți, la începutul sezonului aveam dubii și în privința ta, dar ești o surpriză de fiecare dată!"

Momentul artistic a fost complet: voce, dans și prezență scenică. ADDA a fost extrem de carismatică și a impresionat prin măiestria talentului său.

A stat bine pe partea de interpretare muzicală, dar a stat foarte bine și pe partea de dans. Andreea Bălan a avut numai cuvinte de laudă despre prestația artistei: "Ai dansat super tare, ADDA. Cu swag, ai avut și un mic sincron, parcă parcă devii o dansatoare foarte bună, nu știu ce să zic! Și foarte tare atitudinea, e unu la unu cu Velea, incredibil! Ai stat mult în preajma lui!"

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva!

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. ADDA, cea mai bună transformarea din toate sezoanele în Alex Velea

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Adda, cea mai bună transformarea din toate sezoanele în Alex Velea | Edit

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Dans senzual și o voce impecabilă. Jojo, transformarea pe care toată lumea o aștept... Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Toto Dumitrescu a avut un personaj extrem de greu, dar a primit numai cuvinte de la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x