Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adda a transmis emoție, a trecut peste inhibiții și a câștigat gala: „Nu mă așteptam”

Adda a câștigat cea de-a XIII-a ediție a sezonului XV "Te cunosc de undeva!", după ce a cântat melodia „Nobody's perfect” a lui Jessie J și a transmis emoție și energie.

Adda, mulțumind pentru victoria din gala cu numărul 13 TCDU Galerie
Adda a câștigat cea de-a XIII-a ediție a sezonului XV "Te cunosc de undeva!", după ce a cântat melodia „Nobody's perfect” a lui Jessie J

Adda a avut lacrimi în ochi la finalul interpretării, din cauza stresului acumulat în ultima perioadă și ca urmare a faptului că artista a fost teribil de emoționată de piesa pe care a interpreatat-o.

„Este una dintre piesele mele preferate și azi-dimineață m-am trezit fără voce. Toată echipa știe că la repetiții n-am putut cânta nici două note”, a spus Adda după ce a încheiat prestația artistică.

Jurații au lăudat mometul de senzație al Addei

„Fenomenală provocare. Fenomenală prestația ta. Mi se pare genială. Foarte greu de cântat cu toată coloristica vocală, cu toată energia pe care ai vrut să o transmiți și noi am primit-o din toată inima pentru că ai fost extrem d econvigătoare”, a apreciat Ozana Barabancea momentul Addei din gala cu numărul 13 al competiției Te cunosc de undeva 2020.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, editia 10. ADDA s-a transformat în Jess Glynne și a interpretat perfect "Hold my hand"

„Mulți cântă dar puțini transmit. Tu ai tansmis. Show-ul a fost genial. Foarte tare coregrafia, foarte bun baletul”, a spus Andreea Bălan despre momentul Addei.

Adda a fost sumar îmbrăcată, iar jurații au apreciat că a trecut peste inhibițiile și pudoarea cu care a intrat în competiție și a reușit să aducă pe scenă un moment de excepție.

Când Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au anunțat că Adda este câștigătoarea acestei ediții TCDU, Adda a mărturisit că nu se aștepta.

Adda a trecut peste inhibiții și a câștigat gala 13 TCDU 2020

„Nu m-am așteptat. În show-ul ăsta am trecut peste toate blocajele mele, sau măcar am încercat să trec peste toate blocajele mele din toate punctele de vedere și chiar nu mă așteptam, pentru că azi am venit cu un vibe foarte jos. Eu am încercat să dau tot ce am putut mai bun și mă bucur că ați apreciat asta”.

Citește și: Schimbare de look pentru ADDA. Ce și-a facut artista la păr

În clasamentul acestei ediții Adda și Toto Dumitrescu au avut o cursă strânsă, însă cei care au decis câștigărul galei a fost membrii trupei „The colours”, care i-au dat cele 5 puncte artistei: „Ia ridicați-o voi pe Adda și spuneți-I că este minunată”, au spus cei de la The colours. Adda a obținut astfel 57 de puncte în gala cu numărul 13 a acestui sezon TCDU.

Din partea juraților Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Adda a primit numai 12 puncte, iar de la Cristi Iacob, artista a primit 11 puncte, acesta oferindu-i 12 puncte lui AMI, care a rămas în personaj pe tot parcursul ediției.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Maratonul transformărilor continuă sâmbătă viitoare, de la ora 20:00, la Antena 1, cu cea de-a 14-a ediție Te cunosc de undeva!

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Toto Dumitrescu a adus pe scenă o versiune nouă a piesei Macarena, prin transformar... Finala Te cunosc de undeva 2020. Sezonul 15 își alege câștigătorul pe 19 decembrie, la Antena 1 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x