Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adda, cu ochii în lacrimi pe scenă, în pielea lui Jessie J. Ozana: „Ești fenomenală”

În a XIII-a ediție a sezonului XV de la Te cunosc de undeva! Adda a adus-o în scenă pe Jessie J și i-a impresionat pe toți cu emoția și energia pe care le-a transmis.

Adda, transformându-se în Jessie J, În gala 13 TCDU Galerie
Adda a adus-o în scenă pe Jessie J în gala cu numărul 13 TCDU 2020

Adda s-a declarat mulțumită de personajul pe care a trebuit să-l interpreteze, pentru că Jessie J este, așa cum a spus Cristi Iacob, „direct și nefeminină”: „E de-a mea”, a spus Adda.

La repetiții Adda a întâmpinat probleme cu tonalitatea piesei, însă Ozana i-a spus că nu o va lăsa să cânte mai jos decât referința.

Adda. mustrată de Ozana la repetiții: „Stai jos că m-am enervat!”

„Stai jos că m-am enervat. Ce nu faci tu și ce nu fac mulți cântăreți din generația ta este că nu faceți vocalize. Nu vreau să fii autosuficientă”, a mustrat-o Ozana pe Adda la repetiții.

Mustrările s-au dovedit a fi utile, pentru că au încurajat-o pe Adda care a creat un moment de excepție pe scena transformărilor.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

„Este una dintre piesele mele preferate și azi-dimineață m-am trezit fără voce. Toată echipa știe că la repetiții n-am putut cânta nici două note”, a spus Adda după ce a încheiat prestația artistică.

Împreună cu baletul emisiunii, Adda a adus în scenă o atmosferă d epoveste, pe versurile piesei „Nobody`s perfect”.

Ce au spus jurații despre prestația Addei: „Mulți cântă dar puțini transmit”

Ozana: Fenomenală provocare. Fenomenală prestația ta. Mi se pare genială. Foarte greu de cântat cu toată coloristica vocală, cu toată energia pe care ai vrut să o transmiți și noi am primit-o din toată inima pentru că ai fost extrem de convigătoare.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. ADDA, cu părul scurt și o energie debordantă, devine Silvia Dumitrescu

Temișan: Minunat ce s-a simțit, ce s-a văzut. Adda, cu toată pudoarea ta, scapi ușor ușor de aceste inhibiții.

Andreea Bălan: Mulți cântă dar puțini transmit. Tu ai tansmis. Show-ul a fost genial. Foarte tare coregrafia, foarte bun baletul

Cristi Iacob: Tu ai uitat de pudoarea ta, ai avut un spectacol absolut minunat și ai și plans la final, cum mi-ai promis.

În culise Adda a mărturisit că i-a venit să plângă pentru că în ultima perioadă a avut parte de foarte mult stres și pentru că se regăsește foarte mult în pies ape care a ainterpretat-o.

„Și oamenii puternici plâng”, a spus Adda.

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

Află toate detaliile despre emisiunea Te cunosc de undeva! aici

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Liviu și Andrei s-au transformat în Mirela Vaida și Matilda Pascal Cojocărița... Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Enrique Iglesias și Whitney Houst...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x