Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adriana și Romică, plini de grație în pielea personajelor Nana Mouskouri și Enrico Macias

În a XIII-a ediție a sezonului XV de la Te cunosc de undeva! Romică Țociu și Adriana Trandafir s-au transformat în Nana Mouskouri și Enrico Macias.

Adriana Trandafir și Romică Țociu, pe scena TCDU Galerie
Adriana Trandafir și Romică Țociu, plini de grație în gala cu numărul 13 al TCDU 2020 | A1.ro

După ce AMI a intrat în pielea personajului Cleopatra Stratan, a venit rândul cuplului Adriana Trandafir și Romică Țociu să urce pe scena transformărilor.

„Eu sunt fascinată de muzica grecească. Neînțelegând nimic, dacă mă emoționează și mă impresionează, îmi place”, spunea Adriana Trandafir la repetiții.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Romică Țociu și Adriana Trandafir au făcut senzație pe piesa „Milisse mou”

Romică Țociu și Adriana Trandafir doi au interpretat melodia „Milisse mou” și au ținut ritmul, în timp ce baletul a adus în scenă dansuri grecești, spre încântarea Andreei Bălan. Împletind greaca cu franceza, cei doi au adus o atmosferă de petrecere în platoul Te cunosc de undeva!

Adriana Trandafir a ținut să menționeze că, deși ea și Romică nu au dansat, prin prezența și atitudinea lor simple au reușit să creeze spectacol.

Citește și: Romică Țociu și Adriana Trandafir au câștigat a XI-a ediție a sezonului XV ”Te cunosc de undeva!”

„Am împlinit 85 de ani. Nana Mouskouri are 85 de ani. De aproape 55 de ani are carieră și concerte fără show, cu ochelarii ei, cu părul ei drept. Prin prezența noastră suntem un show în adevărata putere a cuvântului. Cred că nu există petrecere să nu izbucnească atunci când începe o melodie grecească.

Jurații au apreciat momentul pe care l-au prezentat Adriana Trandafir și Romică Țociu, lăudându-le grația, frumuseța și talentul de care dau dovadă la fiecare apariție.

Romică Țociu și Adriana Trandafir, apreciați de jurații Te cunosc de undeva!

Temișan: Am avut voce, am avut actorie!

Barabancea: Eși atât de talentată și atât de frumosă. Amândoi sunteți un cuplu de neegalat. Sunteți un exemplu de muncă, de talent, de energie, de dojaj și chiar și de smerenie.

Bălan: Mișcarea a fost la locul ei. A fost show!

Cristi Iacob. Erați speriați de momentul ăsta. Sunteți un cuplu frumos și ați avut și grație.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au mers împreună la canapea, unde îi aștepta AMI. Aceasta a contribuit la deliciul momentului deoarece, fiind în pielea personajului Cleopatra Stratan, a aplaudat aritmic și și-a legănat picioarele ca un copil.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Adriana Trandafir și Romică Țociu, căzătura serii în show-ul transformărilor

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Citește toate noutățile despre Te cunosc de undeva! aici

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. AMI, inocentă în pielea personajului Cleopatra Stratan. Ozana: „Genial”... Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Jojo l-a adus în platou pe Mihai Trăistariu, cu o piesă celebră de la începutul ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x