Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Jojo l-a adus în platou pe Mihai Trăistariu, cu o piesă celebră de la începutul anilor 2000

În a XIII-a ediție a sezonului XV de la Te cunosc de undeva! Jojo s-a transformat în Mihai Trăistariu și a adus în scenă o piesă celebră a trupei Valahia, de la începutul anilor 2000.

Jojo, într-un scaou roșu, transformându0s eîn Mihai Trăistariu Galerie
Jojo l-a adus în platou pe Mihai Trăistariu cu piesa „Banana”

Jojo a venit în gala cu numărul 13 a acestui sezon de Te cunosc de undeva! și ne-a readus aminte versurile „Suzana eu te spun lu` mama! Mi-ai furat banana”. La repetiții, Ozana și Cristi Iacob au sfătuit-o pe Jojo să ia piesa ca pe o parodie și să aibă o atitudine de „băiat răzgâiat”.

Jojo a interpretat și partea de rap a trupei Valahia, a fost energică și a creat un moment savuros.

Emisiunea Te cunosc de undeva! poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Pe scenă s-au aflat și personaje cu care Jojo a interacționat. Roxana și Suzana au făcut, firește, parte din momentul artistic, unde muzica și actoria s-au împletit perfect. Pe lângă asta, Jojo a interacționat și cu o marionetă pe care a avut-o pe mână și pe care i-a cerut-o micuța Cleopatra Stratan care se afla pe canapea împreună cu Romică Țociu și Adriana Trandafir.

Jojo, moment savuros pe scena Te cunosc de undeva!: „Sunt privighetoarea din Carpați”

Jojo a rămas în pielea personajului și după încheierea momentului artistic.

„Eu aș vrea să-mi găsesc o fată serioasă. Problema e că nu-mi iese chestia asta. Eu cred că am potențial de tată. Eu sunt privighetoarea din Carpați. Aș fi putut fi lejer și ciocârlia, dar n-am vrut”, a spus Jojo, interpretând personajul Mihai Trăistariu.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Dans senzual și o voce impecabilă. Jojo, transformarea pe care toată lumea o aștepta

Jurații au apreciat show-ul pe care l-a făcut Jojo, însă au recunoscut că din punct de vedere vocal nu s-a potrivit prea bine cu personajul.

Ce au spus Jurații despre momentul lui Jojo de la Te cunosc de undeva!

Cristi Iacob: „Ți-ai pierdut puțin suflul la final”

Ozana: Sunt convinsă că v-ați păstrat potențialul din tinerețe, domnule Mihai Trăistariu. Ne era dor de dumneavoastră. Felicitări pentru prestația din această seară”

Andreea Bălan: Mă bucur că ai făcut mișcarea din picior pe care o face Mihai. Eu i-am zis să n-o mai facă. Ți-ai mișcat mâinile aritmic, conform personajului. Dar noi îl iubim, a rezistat atâția ani din 2000 până în orezent.

Temișan: Ai avut show și tu!

Și colegii au apreciat momentul lui Jojo, însă au evidențiat că din punct de vedere vocal nu există o asemănare: „Mihai cântă. Și Cătălina își face treaba ok, dar ea e actriță nu e cântăreașă”, a apreciat colega și prietena ei, Monica Anghel.

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 11. Jojo s-a transformat în Maria Cârneci și a impresionat cu mimica ei

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

Citește toate noutățile despre Te cunosc de undeva! aici.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adriana și Romică, plini de grație în pielea personajelor Nana Mouskouri și Enrico ... Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Tavi Clonda, show plin de energie: Ozana: „Ricky Martin a scris piesa asta pentru t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x