Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Liviu și Andrei s-au transformat în Mirela Vaida și Matilda Pascal Cojocărița

În a XIII-a ediție a sezonului XV de la Te cunosc de undeva! Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-au transformat în Mirela Vaida Boureanu și Matilda Pascal Cojocărița și au adus veselie pe ritmurile melodiei „Hai la joc!”

Liviu și Andrei, pe scena TCDU, unde s-au transformat în Mirela Vaida și Matilda Pascal Cojocărița Galerie
Liviu și Andrei au adus ritmuri populare moldovenești în gala 13 a acestui sezon al trasnsformărilor

Liviu și Andrei au adus ritmuri populare moldovenești în gala 13 a acestui sezon al trasnsformărilor.

Cei doi au jucat bătuta moldovenească, alături de baletul Te cunosc de undeva! și au creat un moment vesel.

„Eu sunt cu dansul. Fac parte din balet. Sunt balerin prim”, a spus Liviu Vârciu înainte de a urca pe scenă.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

Liviu și Andrei, îmbrăcați în costume populare autentice, pe scena transformărilor

Costumele populare purtate de Liviu și Andrei sunt autentice, aparținând chiar personajelor interpretate: Mirela Vaida și Matilda Pascal Cojocărița.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, un rap de zile mari, transformați în Cardi B și Offset

După momentul artistic, prezentatorii emisiunii nu au ezitat să-i ironizeze pe Liviu și Andrei:

„Liviu și Andrei, din punctul nostru de vedere, momentul vostru a fost praf”, au spus Alina și Cosmin, după prestația celor doi, fiind contraziși de Andreea Bălan, care a apreciat coregrafia momentului.

Mirela Vaida va concura în sezonul 16 la Te cunosc de undeva!

Surpriza serii a fost apariția Mirelei Vaida în scenă. Acesta i-a mustrat pe băieți pentru prestație și le-a arătat cum trebuie să fie cântată melodia „Hai la joc”. Într-un final, Andrei, Liviu și Mirela Vaida au cântat împreună melodia moldovenească.

Cireașa de pe tort a fost momentul în care Cosmin Seleși i-a lansat Mirelei Vaida invitația de a participa la următorul sezon Te cunosc de undeva!: „Vin, dar să nu vă răzbunați să mă puneți să-I fac pe Vârciu sau pe Ștefănescu!, a spus Mirela Vaida.

„I-a plăcut foarte mult momentul nostru. Ne-a lăudat, ne-a apreciat și a zis că o să mai vină… sezonul următor!”, a spus Andrei Ștefănescu în culise.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prestație de zile mari pe scenă. Jurații au dansat cu ei

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

Poți vedea toate detaliile despre emisiunea Te cunosc de undeva! aici

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Tavi Clonda, show plin de energie: Ozana: „Ricky Martin a scris piesa asta pentru t... Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adda, cu ochii în lacrimi pe scenă, în pielea lui Jessie J. Ozana: „Ești fenomenală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x