Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Tavi Clonda, show plin de energie: Ozana: „Ricky Martin a scris piesa asta pentru tine”

În a XIII-a ediție a sezonului XV de la Te cunosc de undeva! Tavi l-a adus în platoul emisiunii pe Ricky Martin, reușind să creeze un show în adevăratul sens al cuvântului.

Tavi, pe scena TCDU, interpretând piesa „Drop it on me”. Galerie
Tavi Clonda a pășit pe ritumuri latine în gala 13 a acestui sezon Te cunosc de undeva! și a interpretat piesa „Drop it on me”.

Tavi a pășit pe ritumuri latine în gala 13 a acestui sezon Te cunosc de undeva! și a interpretat piesa „Drop it on me”.

La repetiții, Tavi a luat lecții de la Cristi Iacob, Ozana și în special de la Furnica, pentru că vorbim despre un show plin de coregrafie.

Emisiunea “Te cunosc de undeva!” poate fi urmărită sâmbăta, de la ora 20:00, la Antena 1!

„Nu are înălțimea lui Ricky Martin, dar masculinitatea extistă și dacă face și mișcarea să ne dovedească că îi place, atunci Ricky Martin va fi Tavi și Tavi va fi Ricky Martin”, a spus Furnica la repetiții.

Tavi a avut toate ingredientele pentru un show de excepție la Te cunosc de undeva

Fum, lumini, balet, coregrafie și atitudine, Tavi a avut toate ingredientele pentru a crea un show specific starului spaniol.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 12. A fost considerat mult prea "agresiv" pentru piesa lui Dan Ciotoi. Cum a cântat Tavi Clonda

Tavi a cântat, a dansat și a făcut parte din coregrafie, interacționând cu fetele din balet. Coregrafa Furnica a participat și ea la moment, alături de colegele sale.

Momentul energic al lui Tavi i-a încântat pe jurați, cu precădere pe Andreea Bălan care jurizează coregrafia. Și Ozana a apreciat prestația muzicală, sugerând că piesa lui Ricky Martin i-a venit ca o mănușă lui Tavi. Totuși, din punct de vedere actoricesc, Cristi Iacob a apreciat că lui Tavi i-a lipsit zâmbetul lui Ricky Martin.

Ce au spus jurații despre prestația lui Tavi

Temișan: Parafrazând poveste „Greierele și furnica”, greierele și furnicile de astăzi au fost foarte muncitoare. El nu s-a lăsat. A fost cot la cot cu celelalte college ale lui pe scenă. Văd și artistul implicat în coregrafie. Mi-ai inoculat acel gram în plus de care aveam nevoie să fa cochii mari și să-mi revin la această minunată emisiune.

Ozana Barabancea: Ricky Martin a scris piesa asta pentru tine, dragul meu. Ai fost ca peștele în apă.

Andreea Bălan: Foarte sexy coregrafia. Ai comunicat cu dansatoarele, ai fost acolo integrat în coregradia lor, te-ai mișcat și tu, ai venit spre noi, m-ai făcut să dansez.

Cristi Iacob: Zâmbetul ăsta nu l-ai avut prea des. În rest a fost perfect.

Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului şi cum finala se apropie cu paşi repezi, concurenții devin mult mai atenți la fiecare detaliu al transformărilor lor, iar jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan mai exigenți.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva Ruleta pentru următoarea săptămână, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!.

Vezi toate noutățile despre Te cunosc de undeva! aici.

Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Jojo l-a adus în platou pe Mihai Trăistariu, cu o piesă celebră de la începutul ani... Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Liviu și Andrei s-au transformat în Mirela Vaida și Matilda Pascal Cojocărița...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x