Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. AMI, mai sexy ca oricând, face un show incendiar transformată în Christina Aguilera

Ami, transformată într-una din cele mai sexy blonde ale anilor '90, a făcut un show de senzație pe scena Te cunosc de undeva! 2020.

ami pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Ami, mai sexy ca oricând, face un show incendiar transformată în Christina Aguilera | antena 1

Ultima încercare a lui AMI de a ajunge în confruntarea artistică de săptămâna viitoare a fost transformarea în Christina Aguilera: “Fata asta nu are nicio treabă cu goliciunea, dar cu toate astea (…) nu pare vulgară. (…) E regină pe tron”, îi spune Cristi Iacob.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Liviu și Andrei s-au transformat în Mirela Vaida și Matilda Pascal Cojocărița

“Eu o știu pe Christina Aguilera, când eram mica aveam postere lipite pe pereți”, a spus AMI încântată.

AMI, dispută cu Ozana Barabancea în culisele emisiunii Te Cunosc de Undeva

“Asta nu e negociere, asta e furăciune pe față”, i-a spus Ozana Barabancea, fiind supărată pe AMI la repetiții pentru că ea voia să cânte doar 4 note, urmând exemplul Aguilerei dintr-un concert live de-al său în care se baza foarte mult pe backing vocals.

“Dacă mie Ozana îmi cere să cânt și ce cântă backing-ul, eu nu mai am timp nici să respir, nici să dau din fund. (…) Eu vreau ca acest moment să fie dinamic, exploziv, să fie și cu cântat, și cu dans”, a completat artista drept la răspuns la cererile Ozanei.

Într-un costum auriu strălucitor, extrem de sexy, cu o atitudine de regină, AMI a interpretat piesa Dirrty a Christinei Aguilera. Pentru vedetă, o fată extrem de talentată, a fost evident faptul că s-a distrat, intrând în pielea personajului și imitându-I vocea la perfecție. Baletul Furnix Team au dansat alături de ea, fiind plini de energie.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adriana și Romică, plini de grație în pielea personajelor Nana Mouskouri și Enrico Macias

AMI a făcut un show de zile mari. Cum i-au notat jurații prestația

“Mi-a luat ochii la propriu. M-am uitat și pe viu, dar m-am uitat și aici pe tabletă ca să pot să văd din față cee ace văd cei de acasă”, a spus Aurelian Temișan.

“Grea piesă! (…) Despre asta este vorba la Te cunosc de undeva!, să fi personaj și să te bucuri de el din toți rărunchii”, a spus Ozana Barabancea.

“Mi-a plăcut mult ce am văzut, foarte bine punerea în scenă! Ruleta a ținut cu tine sezonul ăsta”, a adăugat Andreea Bălan.

“Evoluția ta la Te cunosc de undeva! în acest sezon a fost fenomenală, cel puțin în cee ace privește actoria. Ai înțeles lucrurile, te-ai relaxat, și-ai folosit mintea desăvârșit”, a adăugat Cristi Iacob despre reprezentația lui AMI.

Marea Finală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 19 decembrie, ora 20.00!

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Tavi Clonda cântă Achy Breaky Heart, piesa care l-a consacrat pe Billy Ray Cyrus... Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Cine sunt finaliștii sezonului XV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x