Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Cine sunt finaliștii sezonului XV

După 14 săptămâni de muncă și de show excepțional, concurenții celui de-al 15-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! se pregătesc de MAREA FINALĂ!

finalistii te cunosc de undeva Galerie
Te Cunosc de Undeva 2020. Cine sunt artiștii care luptă pentru marele premiu din finala sezonului XV | antena 1

Sezonul 15 al transformărilor este pe terminate și au fost anunțate calificările în Marea Finală - ce va avea loc săptămâna viitoare, 19 decembrie, ora 20:00.

În finală se vor întrece 4 dintre cei 8 competitori, adică primii 4 în clasamentul care a adunat toate punctele din cele 14 ediții.

“Suntem pe locul doi, dar nu suntem relaxați”, spunea Adriana Trandafir înainte de reprezentația din această seară, în culise.

Cine sunt finaliștii Te Cunosc de Undeva 2020

“De la finală oricum ne-am luat adio, deci nu-i problemă la noi. Ideea este să nu ne panicăm”, a declarat Andrei Ștefănescu.

“Putea să fie și a o mia gală! E Tom Jones și trebuie să îl fac bine. E personajul meu!”, spunea Jojo înainte de show, fiind extrem de emoționată și îngrijorată pentru prestația ei.

“Mă gândesc ce vreau să transmit, care e motivația mea”, spunea Toto, care a câștigat ultima gală, singura din acest sezon.

“Ultima dorință înainte de finală este să ne iasă nouă foarte bine acest număr”, a adăugat Marcel Pavel, înainte de momentul lui cu Monica Anghel din această seară.

“Chiar am emoții pentru că e finalul și trebuie să iasă epic”, a spus Ami, vizibil emoționată.

Cei care nu vor merge în finală, vor fi prezenți în emisiunea de săptămâna viitoare și vor acorda puncte pentru colegii lor finaliști.

Primul finalist de săptămâna viitoare este AMI, care în această seară a interpretat-o pe Christina Aguilera.

Al doilea cuplu finalist care va fi prezent săptămâna viitoare la ultima ediție a sezonului 15 este cel format dintre Adriana Trandafir și Romică Țociu, care în această seară au intrat în pielea trupei Genus.

Finaliștii cu numărul 3 sunt Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care în această seară s-au transformat în trupa Blondi.

Ultimii finaliști din acest sezon sunt Monica Anghel și Marcel Pavel, care în această seară au fost deghizați în Andrea Bocelli și Laura Pausini.

Câștigătorul ediției 14 Te cunosc de undeva!, Toto Dumitrescu

Deși au existat foarte multe momente greu de jurizat și foarte multe momente solicitante pentru artiști, concurentul căștigător a fost ușor de decis.

Învingătorul ediției cu numărul 14 este Toto Dumitrescu, cu 56 de puncte, cel care l-a interpretat pe Marilyn Manson, unul dintre preferații lui.

Marea Finală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 19 decembrie, ora 20.00!

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. AMI, mai sexy ca oricând, face un show incendiar transformată în Christina Aguilera... Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Ce personaje a ales Ruleta pentru finaliști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x