Antena Căutare

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Monica Anghel și Marcel Pavel, în elementul lor ca Laura Pausini și Andrea Bocelli

În ediția 14 a emisiunii Te cunosc de undeva! 2020, Monica Anghel și Marcel Pavel au cântat dumnezeiște, uimindu-i pe jurați ca Laura Pausini și Andrea Bocelli.

monica anghel si marcel pavel pe scena te cunosc de undeva Galerie
Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Monica Anghel și Marcel Pavel, deghizați în doi italieni, au umplu scena cu vocile armonioase | antena 1

Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Andreea Bocelli și Laura Pausini, o italiancă și un italian extrem de talentați, cu voci de aur.

“Ei, Marcel, acum ești pe tarlaua ta, dar dacă ai juca cu eleganță orbirea”, i-a spus Cristi Iacob artistului la repetiții.

“Tu ești tenor, el e tenor, ar trebui să vă vină bine. (…) Este o piesă ofertantă pentru amândoi, mai ales pentru Marcel Pavel. De aceea am ținut să o cânte din original”, le spunea Ozana Barabancea celor doi concurenți.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Jojo l-a adus în platou pe Mihai Trăistariu, cu o piesă celebră de la începutul anilor 2000

“Nu aveți nimic de jucat, ci e doar în plin, în plin, pur și simplu”, a spus Cristi Iacob.

Laura Pausini și Andreea Bocelli, cu voci înălțătoare la Te Cunosc de Undeva 2020

“Cred că ruleta i-a dat această piesă tocmai pentru a-l pune în valoare și dacă refuză să facă asta, eu una, personal, voi fi foarte dezamăgită”, a mai adăugat Ozana.

Melodia pe care cei doi au interpretat-o a fost o adevărată provocare deoarece Monica și Pavel au trebuit să cânte pe tonalități diferite, amândoi având voci foarte puternice.

Cuplul extrem de talentat s-a tranformat într-o frumoasă brunetă și un bărbat orb cu voce de aur. Spectaculoșii concurenți au interpretat piesa Vivere cu o măiestrie aparte.

Cei doi au replicat în tocmai reprezentația live a lui Andrea Bocelli și Laura Pausini, care au cântat cu atâta pasiune o piesă extrem de sensibilă.

Jurații Te cunosc de undeva! 2020 au rămas uimiți de reprezentația oferită de Monica Anghel și Marcel Pavel

“Ce să vă spun despre cuplul vostru, a avut o evoluție în professionalism. (…) M-ați luat cu voi și m-ați dus în tărâmurile frumoase ale vocilor voastre absolut senzaționale”, a spus Cristi Iacob.

“În show-ul ăsta este vorba despre magie, pentru că toate transformările care au loc aici sunt magice”, a completat Monica.

citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 13. Adriana și Romică, plini de grație în pielea personajelor Nana Mouskouri și Enrico Macias

“Eu mă bucur că ați înțeles că aici la Te cunosc de undeva! este vorba despre un joc, o bucurie. (…) Cu un asemenea repertoriu, oricine vă apreciază și oricine vă aplaudă”, a adăugat Ozana Barabancea.

“Sunteți frumoși, sunteți minunați, orice aș spun ear fi în plus pentru că show nu ați avut, dar de ascultat v-aș asculta neîncetat”, a completat Aurelian Temișan.

Marea Finală Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 19 decembrie, ora 20.00!

Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Toto Dumitrescu a zguduit scena cu The Dope Show - Marilyn Manson... Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Jojo, cea mai mare provocare muzicală cu piesa lui Tom Jones, Love me tonight...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x