Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae au primit bonusul de 100 de puncte de la Temișan și au câștigat ediția

ADDA și Radu Bucălae au fost desemnați câștigătorii acestei ediții de Te cunosc de undeva! sezonul 19, cu prestația lor în Madonna, Vogue. Aurelian Temișan le-a oferit bonusul de 100 de puncte.

Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae au primit bonusul de 100 de puncte de la Temișan și au câștigat ediția Galerie
Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. ADDA și Radu Bucălae au primit bonsul de 100 de puncte de la Temișan și au câștigat ediția | Antena 1

ADDA și Radu Bucălae au primit bonusul de 100 de puncte de la Aurelian Temișan care a fost impresionat de prestația lor inegalabilă. Acesta a ținut să îi felicite și să-și explice decizia.

ADDA și Radu Bucălae au câșitgat ediția 4 de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, în 22 aprilie 2023. Aurelian Temișan le-a oferit bonusul de 100 de puncte

Aurelian Temișan a simțit că ADDA și Radu Bucălae merită bonusul de 100 de puncte și nu a stat pe gânduri. A apăsat pe buton și a explicat care a fost decizia lui și de ce a simțit să le ofere celor doi cele 100 de puncte per jurat pe care le pot oferi doar o dată pe sezon unui singur cuplu.

„Cristi îți mulțumesc ăc m-ai lăsat și eu am dat bonusul în această seară. Sunt voci care spun ce fel de format mai e și ăsta dacă se dau două bonusuri la rând, cine l-a primit îl merită! Aceste 100 de puncte sunt dedicate unui performance pe care îl consider la înălțime, un glam. Avantajați de ruletă pentru mine 100 de puncte înseamnă și 100 de aplauze pe care cei care le primesc. Aceste puncte se duc liniștit către ADDA și Radu Bucălae”, le-a spus Aurelian Temișan celor doi concurenți ai emisiunii Te cunosc de undeva! sezonul 19.

Iată cum au reacționat ADDA și Radu Bucălae, după ce s-au bucurat de câștig:

„Vrem să le dăm 5 puncte și lor din ale noastre, ca să fie treaba treabă!”, a glumit Radu Bucălae.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, ținutele excepționale pe care le-au purtat în emisi... Cea de-a patra gală Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audienţă. ADDA şi Radu Bucălae au câştigat ediţia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x