Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Mawaca. Cum a sunat piesa Dumbala

Nicole Cherry și Juno s-au transformat în cântărețele de la Mawaca și au făcut un show de necrezut. Iată ce le-au spus jurații după ce au finalizat momentul.

Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Mawaca. Cum a sunat piesa Dumbala Galerie
Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Nicole Cherry și Juno, transformarea inedită în Mawaca. Cum a sunat piesa Dumbala | Antena 1

Nicole Cherry și Juno au reușit să creeze un moment greu de șters din memorie, cu o melodie destul de ritmată pe care au reușit să o stăpânească și să o cânte impecabil.

Cum au cântat piesa „Dumbala” Nicole Cherry și Juno care s-au transformat în Mawaca la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 22 aprilie 2023

Nicole Cherry și Juno au demonstrat că abilitățile lor vocale sunt unele foarte bune și au reușit să creeze un moment senzațional pe scena de la Te cunosc de undeva! sezonul 19, în ediția din 22 aprilie 2023.

Iată ce le-au spus jurații după ce au finalizat performance-ul:

Jurizare Nicole Cherry și Juno la Te cunosc de undeva! sezonul 19, 22 aprilie 2023

„M-am gândit că Juno a vrut să danseze. A ținut să mai obțină un punct în plus de la mine, dar cred că a fost prea mult. Erați un grup. Trebuia să păstrați linia, în opinia mea. Juno, ziceai că tu ești solista. Ați fost frumoși, ne-am simțit bine”, spune Andreea Bălan.

„Ați cântat ca la carte. Ați făcut un pic acapella, a fost bine, mi-a plăcut. S-a cântat armonizat vocal, felicitări și fetelor din cor. Arătați senzațional. Este o piatră de încercare, deocamdată a fost foarte bine”, spune Ozana Barabancea.

„Felicit machiajul. Asemănarea e fabuloasă. Vă felicit pentru faptul că v-ați deschis extrem de frumos. Ediția a început foarte bine”, spune Cristi Iacob.

„Când a început Nicole să cânte erați de acolo. La Juno au scăpat niște gesturi. Erai prea entuziasmat. Ele făceau o mișcare metronomică. Asta era referință. Toate detaliile au apus când a început Nicole să cânte”, spune Mihai Petre.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 19, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Ajuns deja la al 19-lea sezon, transforming show-ul Te cunosc de undeva!, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă și cu o mulțime de surprize. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> magistralului show al transformărilor și promit un spectacol în mare formă.

Astfel, CRBL şi Radu Ţibulcă, Nicole Cherry şi Juno, Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, Damian Drăghici şi Cristina Stroe, ADDA şi Radu Bucălae, Amna şi Misha, Codruţa Filip şi Valentin Sanfira şi Wrs şi Emilian sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul întregului sezon, în fiecare sâmbătă de la ora 20.00 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pepe și Alina Pușcaș revin în rolul de prezentatori, iar Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan își ocupă locurile la masa juriului. De asemenea, Mihai Petre revine la Te cunosc de undeva!, în calitate de jurat permanent în cel de-al 19-lea sezon.

O nouă surpriză apare și în sistemul de acordare a premiilor. Începând din acest sezon, publicul de acasă îşi va putea vota săptămânal echipa favorită în aplicaţia Antena 1 sau pe vot.a1.ro. Echipa care acumulează cele mai multe voturi de-a lungul întregului sezon va primi Premiul de Popularitate, în Marea Finală.

Odată cu premiera celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva! revine şi un nou sezon al seriei de episoade exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party. În fiecare sâmbătă, după difuzarea galei pe tv, Zarug îi va invita pe telespectatori în backstage-ul show-ului, pe AntenaPLAY.

WRS, interpretat de un concurent de la Te cunosc de undeva! Spania. Cum i-a ieșit transformarea în artistul român | VIDE... Te cunosc de undeva! 22 aprilie 2023. Anca Țurcașiu și Jean Gavril au urcat pe scenă cu piesa „Rowdy Baby”. Cum a arătat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x