Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat a XII-a ediție a sezonului 16

Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache sunt personajele are i-au ajutat pe Adriana Trandafir și Romică Țociu să câștige ediția XII a sezonului XVI.

Adriana Trandafir și Romică Țociu pe scena Te cunosc de undeva Galerie
Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache sunt personajele are i-au ajutat pe Adriana Trandafir și Romică Țociu să câștige ediția XII a sezonului XVI | Antena 1

În această seara, lupta dintre concurenți a fost una strânsă, iar transformările lor au atras toată atenția juraților. Gala cu numărul XII a adus pe scenă cele mai cunoscute și apreciate personaje, însă cei care au impresionat cel mai mult au fost Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Personajele care le-a purtat noroc în această gală au fost Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache. Cei doi au făcut spectacol cu energia lor, dar și cu modul în care au interpretat piesa "Am cartofi, dar n-am ulei".

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Pepe a câștigat a zecea ediție a sezonului 16 „Te cunosc de undeva!”

Cei doi artiști au dat dovadă de profesionalist și s-au integrat perfect în pielea personajului, iar momentul lor savuros a lăsat cu gura căscată pe toată lumea, incusiv pe colegii de la canapea, care i-au felicitat pentru tot ceea ce au făcut pe scenă.

Cum arată clasamentul ediției XII a sezonului 16 de "Te cunosc de undeva!"

Romică Țociu și Adriana Trandafir au fost foarte entuziasmați atunci când au aflat că sunt câștigătorii acestei săptămâni. De asemenea, cei doi au fost felicitați cu o avalanșă de aplauze din partea colegilor, cât și a juraților.

Concurenții nu s-au așteptat să câștige această gală, iar reacția lor a fost una pe măsura așteptărilor.

"Pentru mine a fost greu pentru că maestru cântă foarte așezat. El nu are melisme decât la final de cuvânt, în rest cântă curat, frumos, face o lăutărie de mătase.", a spus Romică Țociu despre transformarea sa.

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Florin Salam - Saint Tropez: „Ai rupt scena în două!”

"Ruli, eu sunt foarte fericită. Eu vreau să îi mulțumesc lui Ruli în primul rând, pentru că m-a făcut să cunosc această zonă pe care n-am cunoscut-o până acum. Mulțumesc juriului care a apreciat munca noastră, mulțumesc Ozana și Cristi pentru toate sfaturile voastre, care ne-au mers direct la inimă.", l-a completat Adriana Trandafir.

De asemenea, Romică Țociu a ținut să le mărturisească colegilor săi de la canapea că nu va mai exista răutăți din partea lui și că le mulțumește din suflet.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat gala cu numărul XII cu 52 de puncte, lucru de care s-au bucurat extrem de mult. Următorul în clasament este Radu Ștefan Bănică cu 47 de puncte, pe locul trei în clasament este Pepe cu 46 de puncte. Mirela Vaida a primit 40 de puncte, iar Cristina Vasiu 38 de puncte. Pe locul șase este Emilia Popescu, care a obținut 33 de puncte. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au reușit să strângă 30 de puncte, iar pe ultimul loc au fost Ana Baniciu și Raluka cu 26 de puncte.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Imagini din culise! Glume savuroase pe seama transformării Adrianei Trandafir... Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Mirela Vaida a făcut furori pe scenă cu transformarea în Gwen Stefani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x