Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformați în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache

În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir și Romică Țociu s-a transformat în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache și au interpretat piesa "Am cartofi, dar n-am ulei".

Adriana Trandafir și Romică Țociu pe scena Galerie
În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Adriana Trandafir și Romică Țociu s-a transformat în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache | Antena 1

Adriana Trandafir și Romică Țociu au spus "DA" unei noi provocări din partea ruletei. În ediția XII, cei doi trebuie să se transforme în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudorache, iar melodia pe care o vor cânta este una de top în lumea lăutărească.

"Este piesa de top a muzicii lăutărești.", a mărturisit actrița.

Concurenții au fost extrem de entuziasmați atunci când au aflat personajele pe care le vor interpreta și au analizat în profunzime fiecare mișcare a artiștilor, alături de Cristi Iacob.

Cei doi au repetat din greu și au ținut cont de toate sfaturile pe care le-au primit din partea Ozanei Barabancea, în ceea ce privește timbrul lor vocal.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Romică Țociu și Adriana Trandafir, transformați în Rosario Flores și El Cigala

Mai mult decât atât, Adriana Trandafir și Romică Țociu au avut de la cine să invețe la repetiții. Viorica Rudăreasa și Ionel Rudorache au fost cei care i-au observat în detaliu de pe canapea.

"E super bine. N-am ascultat-o niciodată, acum e bine, bine, foarte bine! N-am ce sfaturi să le dau, sunt numai băieți buni aici. Tot e bun!", a spus Viorica Rudăreasa despre repetițiile celor doi, vizibil mandră și surprinsă de tot ce au făcut concurenții.

Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformare de excepție pe scena "Te cunosc de undeva!"

Adriana Trandafir și Romică Țociu au urcat pe scenă cu mult curaj și siguri pe vocile lor. Cei doi au făcut spectacol încă de când au început să cânte, iar jurații s-au arătat extrem de entuziasmați de tot ce au făcut concurenții.

De asemenea, cei doi au au făcut un moment extrem de savuros, iar Radu Ștefan Bănică, cât și prezentatorii s-au ridicat de la canapea să danseze pe melodia lor. Adriana Trandafir a atras toată atenția cu piesa sa vestimentară și timbrul vocal.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Mirela Vaida s-a transformat în Pepe și a impresionat jurații. Ce a intimidat-o

Viorica Rudăreasa le-a făcut o surpriză. Imediat după ce s-a terminat momentul celor doi, artista și-a făcut apariția pe scenă într-o rochie albă și lungă, însă ce a urmat după a făcut show.

"A venit explozia.", a spus Romică Țociu.

Aceasta a cântat una dintre cele mai cunoscut piese și i-a ridicat pe jurați de pe scaune, iar avalanșa de aplauze nu s-a lăsat așteptată.

"Doamne, o minunăție. Ați adus tot ce trebuie! A fost o bucurie", a spus Cristi Iacob.
Ozana Barabancea și Aurelian Temișan au ținut neapărat să îi felicite pe cei doi artiști, cât și pe concurenți.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Helena Paparizou și a făcut un moment specta... Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, transformați în Grasu XXL & AMI, fac show t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x