Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Rihanna și face un moment de excepție

În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Cristina Vasiu se transformă în Rihanna și interpretează piesa "Bitch Better Have My Money".

Cristina Vasiu pe scena Te cunosc de undeva Galerie
În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Cristina Vasiu se transformă în Rihanna | Antena 1

În Gala Pieselor de top, Cristina Vasiu are de interpretat una dintre cele mai mari dive și o voce bună, iar acest lucru o pune în dificultate. Deși a trecut prin mai multe transformări de-a lungul emisiunii, Rihanna este una dintre cele mai mari provocări ale sale.

Concurenta a fost extrem de bucuroasă pentru faptul că ruleta a ținut cu ea în ediția XII și i-a dat o piesă pe care o iubește. "Bitch Better Have My Money" fiind una dintre piesele sale favorite și abia așteaptă să facă spectacol cu ea.

Ozana Barbancea i-a oferit cele mai bune sfaturi în ceea ce privește timbrul vocal și a ajutat-o pentru a avea un moment spectaculos. Aceasta a mai mărturisit și faptul că are o voce superbă pe care ar putea să o scoată la iveală în gala XII: "Are o voce superbă. E una dintre cele mai bune voci de aici."

Citește și: Te cunosc de undeva, 17 aprilie 2021. Cristina Vasiu se transformă în Florin Salam - Saint Tropez: „Ai rupt scena în două!”

"Ăsta este un moment de top și o să fie un moment de top făcut de mine, foarte fain! Mi-am dorit mult! Merit să câștig, o să vezi că o să fie foarte, foarte tare, o să îți placă maxim!", a spus concurenta.

Cristina Vasiu a impresionat juriul cu momentul său

Cristina Vasiu a urcat pe scenă cu atitudine sa de "bad girl" și foarte încrezătoare în forțele sale, iar momentul său a fost unul senzațional. Aceasta a intrat perfect în pielea personajului și transformarea sa a fost de-a dreptul spectaculoasă.

Un lucru este evident, concurenta a adorat piesa și a dat tot ce a putut pe scenă pentru a impresiona juriul, lucru pe care l-a și făcut. Tânăra a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, iar Rihanna i s-a potrivit de minune.

Aurelian Temișan și Ozana Barabancea au rămas surprinși de momentul frumoasei blondine și i-au transmis o mulțime de complimente.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Mirela Vaida s-a transformat în Pepe și a impresionat jurații. Ce a intimidat-o

"M-ai convins, atât de rea ai fost încât m-am gândit dacă am să îți dau bani sau ceva. Deci una peste alta, bravo!", a mărturisit Ozana.

Andreea Bănică a fost foarte impresionată de coregrafia pe care a avut-o Cristina Vasiu și a felicitat-o pentru tot ce a făcu pe scenă.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, transformați în Grasu XXL & AMI, fac show t... Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Pepe se transformă în Rick James și face senzație cu piesa "Super Freak"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x