Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Helena Paparizou și a făcut un moment spectaculos

În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Helena Paparizou și a interpretat piesa "My number one".

Radu Ștefan Bănica pe scena Te cunosc de undeva Galerie
În ediția XII a sezonului al XVI-lea de la "Te cunosc de undeva!", Radu Ștefan Bănică s-a transformat în Helena Paparizou și a interpretat piesa "My number one" | Antena 1

În gala cu numărul XII, Radu Ștefan Bănică a primit una dintre cele mai spectaculoase transformări. Se pare că și de data aceasta tânărul a primit o provocare din partea lui Ruli și trebuie să intre în pielea unei artiste foarte îndrăgite din Grecia.

De-a lungul emisiunii "Te cunosc de undeva!", concurentul a făcut furori cu momentele lui de travesti și nu scapă nici acum. Încă de când a aflat că o va interpreta pe Helena Paparizou, Radu Ștefan Bănică s-a arătat extrem de entuziasmat și a repetat din greu, coregrafia fiind una pe placul său.

Distracția a fost în toi la repetiții, însă tânărul a întâmpinat câteva probleme în ceea ce privește coregrafia sa dificilă. Acesta nu a putut ține ritmul cu frumoasa artistă, iar momentul său a fost unul de-a dreptul savuros.

Citește și: Te cunosc de undeva, 10 aprilie 2021. Romică Țociu și Adriana Trandafir, transformați în Rosario Flores și El Cigala

"Este o coregrafie extrem de dificilă, pentru că mișcările nu au nicio treabă una cu cealaltă. (...)Și pentru mine a fost dificil să o țin minte și să nu ratez ceva, dar tot am ratat ceva pe undeva, pentru că lucrurile nu se leagă între ele", a spus Ioana Macarie, coregrafa show-ului.

Frica și îngrijorarea concurentului nu a lipsit din peisaj, iar Cristi Iacob a observat acest lucru și a încercat să în încurajeze.

"Nu e deloc ușor!", a spus concurentul.

"Trebuie să fie mult mai energic decât a fost în Loredana sau în toate femeile pe care le-a făcut până acum.", a mărturisit Ozana Barabancea.

De asemenea, Radu Ștefan Bănică a trebuit să fie foarte atent la cântat, la sincron, iar personajul vine de la sine.

"Ar putea să îl ridice în clasament doar dacă va lua o notă bună la canto, adică la mine. Vreau să fie Helena Paparizou, nu să fie timid.", a mai adăugat jurata.

Radu Ștefan Bănică moment spectaculos pe scena "Te cunosc de undeva!"

Încă de când a urcat pe scenă, Radu Ștefan Bănică a pășit foarte încrezător în forțele proprii și a adus zâmbetul pe fețele juraților. Mișcările sale de dans au impresionat imediat, iar timbrul său vocal a fost unul perfect.

Concurentul s-a descurcat de minune și a interpretat piesa "My number one" senzațional, iar telespectatorii au rămas cu gura căscată. De asemenea, jurații au fost extrem de atenți la orice detaliu și l-au urmărit pe tânăr cu mare interes.

Radu Ștefan Bănică a încheiat momentul într-o avalanșă de aplauze și cu multe felicitări din partea celor doi prezentatori ai show-ului.

Citește și: Te cunosc de undeva, 3 aprilie 2021. Ana și Raluka, transformate în Ali Campbell & Pato Banton, fac furori cu travesti-ul lor

"Îmi place că dansezi la majoritatea momentelor tale și îmi place că la acest moment ai dansat cap-coadă. 99% a fost momentul tău, dar ești de apreciat, ești muncitor, se vede că îți place și ai o carismă inegalabilă. Te-ai născut pentru scenă, ești de admirat!", i-a spus Andreea Bănică.

"Din punct de vedere vocal mi-ai oferit ceea ce voiam să aud și pentru asta îți mulțumesc, iar sentimentele mele se intensifică", a mai spus și Ozana Barbancea.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Alina Pușcaș și Andreea Bălan, ținutele care au atras toată atenția... Te cunosc de undeva, 24 aprilie 2021. Adriana Trandafir și Romică Țociu, transformați în Viorica Rudăreasa și Ionel Tudo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x