Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Dani Oțil și Răzvan Simion, transformare de senzație în Kurt Russell. Cum au cântat

Prezentatorii celui mai îndrăgit matinal au acceptat provocarea Te cunosc de undeva! și s-au transformat în actorul Kurt Russell cu piesa „Santa Claus Is Back In Town”

dani otil si razvan simion la te cunosc de undeva editia speciala de craciun Galerie
Prezentatorii celui mai îndrăgit matinal au acceptat provocarea Te cunosc de undeva! și s-au transformat în actorul Kurt Russell cu piesa „Santa Claus Is Back In Town” | Antena 1

Aflați pentru prima dată în această postură, Dani Oțil și Răzvan Simion au luat foarte în serios această provocare. Fiind amândoi fani ai actorului Kurt Russell, cei doi matinali au fost extrem de încântați când au aflat că acesta este personajul în care se vor transforma în ediția specială Te cunosc de undeva! din 24 decembrie 2022.

Dani Oțil și Răzvan Simion s-au transformat în Kurt Russell și au cântat „Santa Claus Is Back In Town” la Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022

În ediția specială Te cunosc de undeva! difuzată în Ajun de Crăciun, Dani Oțil și Razvan Simion au interpretat piesa „Santa Claus Is Back In Town” din celebrul film „The Christmas Chronicle”, în care Kurt Russell joacă personajul prinicpal.

Deși aceștia au întâmpinat câteva probleme la repetiții, în seara emisiunii, ei au reușit un dat tot ce au avut mai bun și au reușit un moment de senzație.

Costumați în doi Moș Crăciun autentici, Răzvan și Dani au imitat la perfecție timbrul răgușit al personajului, iar incidentul cu microfonul, de la finalul momentului a stârnit hohote de râs.

Jurizare Dani Oțil și Răzvan Simion la Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022

„Unde i-ați ascuns pe Răzvan și Dani?! Efectiv ne-ați șocat, ne-ați surprins într-un mod plăcut. Ați avut super energie, super transformare”, a spus Andreea Bălan după momentul celor doi în gala specială.

„Se pare că o să faceți și Seara cu Răzvan și Dani”, a adăugat și Cristi Iacob. „Această seară ați umplut-o cu un dar minunat pentru cei de acasă”, a precizat juratul.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare de senzație în Dolly Parton și Ke... Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Iulia Albu și Nea Marin au colindat platoul emisiunii cu „Deschide ușa, creștine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x