Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare de senzație în Dolly Parton și Kenny Rogers

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 au revenit pe scena Te cunosc de undeva! într-o ediție cu totul specială.

ilona brezoianu si florin ristei la te cunosc de undeva editia speciala de craciun Galerie
Ilona Brezoianu și Florin Ristei, unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 au revenit pe scena Te cunosc de undeva! într-o ediție cu totul specială. | Antena 1

Spiritul competitiv nu i-a părăsit pe Ilona Brezoianu și Florin Ristei care fac, din nou, echipă la Te cunosc de undeva!, în Ajunul Crăciunului. Cei doi au interpretat hit-ul „Christmas without you”, cântat de două nume uriașe ale muzicii country.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au făcut spectacol cu transformarea în Dolly Parton și Kenny Rogers la Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au venit să îi ia revanșa în ediția specială difuzată în Ajun de Crăciun. Cei doi au fost extrem de încântați de personajele primite și ca de obicei au dat tot ce au avut mai bun atât la repetiții cât și pe scenă.

Momentul lor a împletit perfect Crăciunul cu sentimentul pur al dragostei, iar cei doi au reușit să aducă în scenă magia creată de personajele lor, Dolly Parton și Kenny Rogers.

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au reușit să îi ia pe jurați prin surprindere cu modul în care au intrat în pielea personajelor și la final, s-au întrecut care să ia primul cuvântul.

Jurizare Ilona Brezoianu și Florin Ristei la Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022

„Voi sunteți un spectaol de gală. Amandoi separat și împreună. Sunteți frumoși și vă completați atât de bine”, a spus Ozana Barabancea.

„Cânți superb! Ar trebui să scoți piese, să mergi în concerte, lansezi piese. Ai o voce superbă și cameleonică. Arăți foarte bine, iar pe tine Florinel te știu de când erai mic și acum te văd și în vârstă și arati foarte bine”, a adăugat și Adreea Bălan.

„Dolly Parton, această Maria Cionanu de România și Kenny Rogers, nico legătură cu Ion Dolănescu”, a mai spus Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Romică Țociu și Adriana Trandafir, moment regal marca Maria Ciobanu și Ion Dolăn... Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Dani Oțil și Răzvan Simion, transformare de senzație în Kurt Russell. Cum au cân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x