Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Romică Țociu și Adriana Trandafir, moment regal marca Maria Ciobanu și Ion Dolănescu

Romică Țociu și Adriana Trandafir fac din nou echipă în ediția specială de Crăciun Te cunosc de undeva!. Concurenții s-au transformat în Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și au făcut show.

romica tociu si adriana trandafir la te cunosc de undeva editia speciala de craciun Galerie
Romică Țociu și Adriana Trandafir fac din nou echipă în ediția specială de Crăciun Te cunosc de undeva!. Concurenții s-au transformat în Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și au făcut show. | Antena 1

Romică Țociu și Adriana Trandafir au acceptat din nou provocarea Te cunosc de undeva! și fac, din nou, echipă în ediția specială de Crăciun, difuzată pe 24 decembrie 2022. Cei doi au dat start-ul show-lui din aceată seară cu piesa „Sanie cu zurgălăi” și nimeni nu a mai putut sta jos.

Romică Țociu și Adriana Trandafir s-au transformat în Maria Ciobanu și Ion Dolănescu la Te cunosc de undeva! 24 decembrie

Extrem de emoționanți, cei doi vechi prieteni și parteneri de scenă au intrat în pielea Mariei Ciobanu și a lui Ion Dolănescu. De asemenea, din postura de antrenor de actorie, Adriana a trecut în ceea de concurent, lucru deloc ușor pentru ea.

Deși la început s-au speriat puțin de personajele primite, fiind adevărați profesioniști, actorii au reușit să pună în scenă un moment de excepție, care i-a ridicat pe toți la dans.

Celebrul refren „Sanie cu zurgălăi” a răsunat în platoul Te cunosc de undeva! în Ajun de Crăciun, într-o interpretare de senzație.

Jurizare Romică Țociu și Adriana Trandafir la Te cunosc de undeva! 24 decembrie

„E nedrept să jurizăm. Trebuie doar să ne bucură, să îi admirăm și să ne amintim cât de minunați au fost ei în acele două sezoane”, a spus Ozana Barabancea.

„Extrem de românește! Voi sunteți un desert al acestui show, mai ales că ați intrat în personajele unor alți artiști din România”, a adăugat și Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Sore și Andreea Bălan, apariții spectaculoase în ediția specială din Ajun de Cră... Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, transformare de senzație în Dolly Parton și Ke...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x