Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Sore și Andreea Bălan, apariții spectaculoase în ediția specială din Ajun de Crăciun

După un sezon de senzație, încheiat săptămâna trecută cu desemnarea marilor câştigători, transforming show-ul de la Antena 1 revine în Ajun de Crăciun, cu o ediţie specială – un regal al transformărilor spectaculoase, dedicat sărbătorilor de iarnă.

colaj foto tinute sore si andreea balan la te cunosc de undeva editia speciala Galerie
Sore și Andreea Bălan au avut apariții spectaculoase la Te cunosc de undeva! în ediția specială difuzată în Ajun de Crăciun. | Antena 1

Telespectaorii au avut parte de o surpriză de zile mari în această ediție, difuzată în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie 2022. Alături de Pepe, Sore a intrat în rolul de prezentatoarea a transforming show-ului de la Antena 1 și a avut o apariție cu adevărat spectaculoasă.

Prezentatorii și jurații au emanat rafinament în ediția specială de Crăciun Te cunosc de undeva! prin ținutele lor demne de covorul roșu. Cu toții s-au pregătit ca pentru o zi de sărbătoare și chiar au pus în scenă un moment de senzația la începutul show-ului.

Sore și Andreea Bălan apariții spectaculoase la Te cunosc de undeva!, ediția din 24 decembrie 2022

În timp ce Andreea Bălan a optat pentru o ținută compusă din două piese, Sore a atras privirile într-o rochie neagră îndrăzneață. Prezentatoarea ediției speciale de Crăciun a cucerit prin rafinament purtând o ținută din paiete cu decolteu abisal și crăpătură adâncă pe picior, care i-a pus în evidență silueta.

De asemenea, colierul ei a adus un aer regalt întregii apariții.

În același timp, Andreea Bălan a făcut senzație într-un set roșu ca focul format din două piese. Rochia scurtă din piele și decolteul adânc i s-au mulat perfect pe trupul sculptat și nimeni nu și-a putut lua ochii de la ea.

Jurata Te cunosc de undeva a accesorizat totul cu o pereche de cizme înalte argintii și a strălucit precum cel mai sclipitor glob de crăciun.

Cu toate acestea, ulterior, ea a schimbat ținuta de show cu rochie verde-smarald, în ton cu Sărbătorile de Iarnă.

Atât jurații, cât și prezentatorii s-au aranjat, din nou, la patru ace pentru o gală specială și „au colindat” împreună spre deliciul publcului.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Răzvan şi Dani, super rol de Moş Crăciun în ediţia specială Te cunosc de undeva! din seara de Ajun... Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Romică Țociu și Adriana Trandafir, moment regal marca Maria Ciobanu și Ion Dolăn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x