Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, moment magic marca Gheorghe Dinică și Gabi Luncă

În Ajunul Crăciunului, telespectatorii Antena 1 au trăit magia sărbătorilor într-o ediţie specială a transforming show-ului Te cunosc de undeva! cu invitați pe măsură. Ştefan Bănică şi Emilia Popescu au revenit pe scenă cu un moment de senzație.

stefan banica si emilia popescu la te cunosc de undeva editia speciala de craciun Galerie
Ştefan Bănică şi Emilia Popescu au revenit pe scenă cu un moment de senzație cu o transformare în Gheorghe Dinică și Gabi Luncă. | Antena 1

Ştefan Bănică şi Emilia Popescu, reuniune spectaculoasă pe scena transforming show-ului în ediția specială, difuzată pe 24 decembrie 2022. Cei doi artiști au intrat în pielea altor doi monștri sacri ai muzicii lăutărești Gheorghe Dinică și Gabi Luncă, într-o interpretare de excepție care le-a tăiat răsuflarea tuturor.

Ștefan Bănică şi Emilia Popescu s-au transformat în Gheorghe Dinică și Cornelia Catanga la Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022

Celebrul cuplu de artiști a cânat „Am muncit și nopți, am munci și zile” pe scena Te cunosc de undeva! ediția specială de Crăciun. Decorul, costumele, taraful, dar și chimia dintre ei și-au spus cuvântul, iar momentul celor doi au fost cu adevărat magic.

Ștefan Bănică și Emilia Popescu nu doar că au cântat precum Gheorghe Dinică și Gabi Luncă, dar au avut o interpretare de expecție a personajelor.

Schimbul lor de replici a făcut deliciul publicului, iar cei prezenți în platou nu și-au mai putut stăpâni hohotele de râs. Publicul, jurații și cei de la canapea au izbucnit în aplauze. Până la final, nimeni nu a mai putut sta jos și cu toții au dansat pe rimturi de taraf.

Jurizare Ștefan Bănică și Emilia Popescu la Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022

„Sunteţi o bucurie pentru noi şi, într-adevăr, o mare surpriză ca apariţie în emisiunea noastră. Sunt pe cât de emoţionat, pe atât de fericit, că în această seară de Ajun de Crăciun suntem împreună!”, a declarat Aurelian Temişan, iar Pepe a completat: „Sunteţi geniali! Ne-am uitat ca la televizor!”.

„Sunteţi fabuloşi împreună, minunaţi!”, a spus şi Andreea Bălan, în vreme ce Emilia Popescu le-a dezvăluit: „Pentru noi e o mare bucurie să fim aici, în această seară, căci acest moment marchează o revenire în televiziune a cuplului Popeasca şi Bănică după ...nişte ani!”.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Emi și Cuza, transformare emoționantă în Michael Buble și Blake Shelton. Ce au c... Te cunosc de undeva! 24 decembrie 2022. Dani Oțil și Răzvan Simion au câștigat ediția specială de Crăciun. Cui au donat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x