Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în gala 3 a emisiunii. Cât de frumoase sunt

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au strălucit pe scena Te cunosc de undeva, sezonul 18, în gala cu numărul trei. Iată cum au apărut pe scena emisiunii.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în gala 3 a emisiunii. Cât de frumoase sunt Galerie
Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în gala 3 a emisiunii. Cât de frumoase sunt | Antena 1

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au apărut în cele mai frumoase rochii pe scena Te cunosc de undeva sezonul 18. Acestea au „furat” atenția tuturor cu aparițiile lor greu de egalat.

Cum au apărut Andreea Bălan și Alina Pușaș pe scena Te cunosc de undeva, sezonul 18, 24 septembrie 2022

Alina Pușcaș și Andreea Bălan au apărut într-un mare fel pe scena Te cunosc de undeva sezonul 18, cu rochii care au captat privirile tuturor.

Rochia Andreei Bălan a conținut un decupaj superb în zona bustului, cu care a făcut senzație în emisiune. Jurata se laudă cu o siluetă cum puține femei reușesc să o aibă, dar asta pentru că nu de puține ori ea a vorbit și a arătat oamenilor de acasă cât de mult muncește pentru a avea un trup impecabil.

În această seară, Alina Pușcaș și Andreea Bălan au acaparat toată atenția telespectatorilor cu piesele lor vestimentare. Un lucru este evident, cele două se laudă cu un corp perfect, dar și cu niște accesorii de-a dreptul spectaculoase, care le evidențiază strălucirea.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș sunt cele două prezențe feminine din platoul Te cunosc de Undeva!, care fac deliciul publicului. Cele două, pe lângă flerul și carisma specifice, reușesc să capteze atenția cu look-ul pe care îl au de fiecare dată.

Dacă în general stiliștii celor două par să le asorteze ținutele, de data acesta au mizat pe două ținute diferite, care hipnotizează publicul.

Fanii emisiunii le-au putut vedea pe cele două radiind de frumusețe, iar ținutele pe care le-au purtat au fost superbe.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Eminem și Rihanna... Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano au câștigat a treia ediție. Cine le-a oferit 100 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x