Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Connect-R și Shift s-au transformat în Liviu Vasilică. Cum le-a ieșit

Connect-R și Shift au urcat pe scena Te cunosc de undeva 2022, alături de fiul lui Liviu Vasilică, Florin. Cum au cântat cu toții.

Connect-R și Shift s-au transformat în Liviu Vasilică. Cum le-a ieșit

Antena 1

Connect-R și Shift au reușit să îl impersoneze impecabil pe Liviu Vasilică la Te cunosc de undeva 2022. Aceștia l-au avut alături, pe scenă, chiar pe fiul lui Liviu, Florin. Iată cum s-au descurcat.

Cum au cântat Connect-R și Shift pe scena Te cunosc de undeva 2022. L-au adus alături de ei și pe Florin Vasilică

Surpriza serii a fost apariția lui Florin Vasilică pe scena Te cunosc de undeva 2022, pentru momentul pregătit de Connect-R și Shift pentru această gală.

Fiul lui Liviu Vasilică a cântat alături de ei o piesă din repertoriul tatălui lui. Acesta i-a ajutat pe Connect-r și Shift să cânte piesa așa cum a trebuit să fie interpretată. Atât prezentatorii emisiunii, cât și jurații, le-au spus că seamănă foarte bine cu Liviu Vasilică.

Iată ce le-au spus jurații.

Jurizare Connect-R și Shift la Te cunosc de undeva 2022. S-au transformat în Liviu Vasilică

„Mi-au plăcut amândoi, deși le-a fost greu la orele de canto. Ritm axat. I-a potențat Florin și mă bucur că a fost prezent în emisiune. Au meritat să fie înnobilați de prezența lui”, spune Ozana Barabancea.

„Ați adus un omagiu și v-a ieșit foarte bine. A fost un moment emoționant. Vă mulțumesc mult pentru acest moment”, a declarat Cristi Iacob.

„La capitolul coregrafie mi-a plăcut asta e Connect-R, ăsta e Shift. Momentul a fost absolut bestial. Florin nu i-a ajutat, le-a ținut spatele pe refren, atât”, spune Aurelian Temișan.

Aceștia au părăsit scena în aplauzele publicului, dar și a juraților emisiunii Te cunosc de undeva 2022, 24 septembrie.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu au făcut spectacol cu transformarea lor în Amanda Lea... Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Emi și Cuza s-au transformat în Spitalul de urgență și au fost un show complex...
Ultimele știri
x