Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Cum a reacționat mama lui Shift când l-a văzut în pielea lui Liviu Vasilică

Shift s-a transformat în Liviu Vasilică la Te cunosc de undeva sezonul 18, însă mama lui nu l-a recunoscut atunci când i-a trimis o poză cu el.

Cum a reacționat mama lui Shift când l-a văzut în pielea lui Liviu Vasilică Galerie
Cum a reacționat mama lui Shift când l-a văzut în pielea lui Liviu Vasilică | Antena 1

Shift se afla la machiaj când a vrut să-i facă o mică farsă mamei sale, trimițându-i o fotografie cu el, după ce a fost transformat în Liviu Vasilică. Mama acestuia, însă, nu l-a recunoscut și a ținut să-i spună acest lucru.

Mama lui Shift nu l-a mai recunoscut, după ce s-a transformat în Liviu Vasilică. Ce i-a spus aceasta, în timpul culiselor de la machiaj, la Te cunosc de undeva, 24 septembrie 2022

Shift a ținut să-i trimită o fotografie de la mahiaj mamei sale care nu l-a mai recunoscut după ce a fost îmbrăcat și machiat în așa fel încât să semene cu Liviu Vasilică. Femeia care i-a dat viață nu l-a recunoscut din cauza mahiajului bine realizat și i-a spus imediat acest lucru.

El nu s-a supărat și i-a transmis că o iubește foarte mult. Iată cum a arătat conversația dintre ei:

„Îi trimit o poză lu mama, că văd că telefonul nu mă mai recunoaște. Dar să văd mama. Mi-a răspuns mama: „Aoleo, nu te-am recunoscut!” Îmi pare rău, te iubesc mamă”, spune Shift.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano au câștigat a treia ediție. Cine le-a oferit 100 d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x