Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu au făcut spectacol cu transformarea lor în Amanda Lear

Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Amanda Lear și au făcut show complet pe scena emisiunii Te cunosc de undeva, sezonul 18. Cum s-au descurcat cei doi soți.

Eliza și Cosmin Natanticu au făcut spectacol cu transformarea lor în Amanda Lear Galerie
Eliza și Cosmin Natanticu au făcut spectacol cu transformarea lor în Amanda Lear | Antena 1

Eliza și Cosmin Natanticu s-au transformat în Amanda Lear și au cantat foarte frumos. Cei doi au fost felicitați de jurații de la Te cunosc de undeva, sezonul 18.

Cum s-au descurcat Eliza și Cosmin Natanticu pe scena de la Te cunosc de undeva, sezonul 18. S-au transformat în Amanda Lear

Cei doi soți Natanticu au reușit să creeze un moment inedit pe scena de la Te cunosc de undeva, sezonul 18, 24 septembrie 2022, transformându-se în Amanda Lear. Aceștia au cântat frumos și au fost acompaniați prin dans de băieții din balet.

Cosmin Natanticu a făcut show în pielea personajului și i-a făcut „avansuri” juratului Cristi Iacob.

Iată ce le-au spusjurații celor doi concurenți:

Jurizare Eliza și Cosmin Natanticu la Te cunosc de undeva, sezonul 18

„Apreciem că la 80 de ani încă performează, să fim și noi așa la 80 de ani”, spune Andreea Bălan.

„Această voce androgină am recunoscut-o la Cosmin. Ți-a ieșit mănușă acest personaj, spre deosebire de colega ta, Eliza. Nu am văzut o Amanda Lear deloc. Amanda Lear reală vocal a fost la Cosmin, a fost un momnt frumos”, spune Ozana Barabancea.

„Ca voce ați fost unul la altul. Cosmin ai fost mai bun la voce. Băieții de la Beyonce rămân cu 11 puncte”, spune Aurelian Temișan.

„Rolul ți-a venit mănușă, actoricește ai stat bine. A fost un moment savuros, cel puțin pentru mine”, spune Cristi Iacob.

Jurații au fost mai impresionați de prestația lui Cosmin Natanticu, decât de cea a Elizei. Cu toții au râs și s-au bucurat de momentul inedit de pe scena Te cunosc de undeva.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Sore și Emma de la Zu s-au transformat în Run DMC și Aerosmith. Ce au spus jura... Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Connect-R și Shift s-au transformat în Liviu Vasilică. Cum le-a ieșit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x