Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Emi și Cuza s-au transformat în Spitalul de urgență și au fost un show complex

Emi și Cuza s-au transformat în Dan Helciug, Spitalul de urgență, și au reușit să facă un show exploziv pe scena emisiunii Te cunosc de undeva 2022, în ediția din 24 septembrie. Iată cum s-au descurcat.

Emi și Cuza s-au transformat în Spitalul de urgență și au fost un show complex Galerie
Emi și Cuza s-au transformat în Spitalul de urgență și au fost un show complex | Antena 1

Emi și Cuza au reușit să creeze un moment inedit pe scena Te cunosc de undeva, sezonul 18, 24 septembrie 2022 cu o prestație bună a trupei Spitalul de urgență. Iată că aceștia au ost felicitați de jurații emisiunii.

Cum au cântat Emi și Cuza piesa „Trăiască berea” de a Spitalul de urgență la Te cunosc de undeva, sezonul 18

Emi și Cuza au demonstrat din nou că pot aduce pe scena emisiunii orice personaj care le este cerut pentru noile ediții ale emisiunii. Aceștia au cântat de această dată o piesă de la Spitalul de urgență și au făcut un show complex.

Au fost felicitați de jurații care s-au bucurat la maximum de interpretarea celor doi, dar și de faptul că au putut cânta alături de ei.

Iată ce au ținut să le spună celor doi concurenți de la Te cunosc de undeva:

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva, sezonul 18, ediția din 24 septembrie 2022. Ce le-au spus jurații

„Eu sunt foarte emoționată, mie îmi place mult de Dan Helciug. Ați încercat, v-ați dat silința. Îl am în minte ca frazare, asta e fișa postului. Voi sunteți talentați, dar în seara asta, de la mine mai puțin”, spune Ozana Barabancea.

„Nu a avut Helciug show cu femei, mie mi-a plăcut show-ul. Ca energie v-ați apropiat de el. Punerea în scenă a fost super show”, spune Andreea Bălan.

„Energia lu Dan Helciug are o energie de interior. E mai static. Vă place tare pe scenă și vă bucurați și asta contează foarte tare”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Connect-R și Shift s-au transformat în Liviu Vasilică. Cum le-a ieșit... Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Eminem și Rihanna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x