Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Emilian și Wrs, transformarea inedită în Beyonce. Cum s-au descurcat

Emilian și Wrs au făcut show pe scena Te cunosc de undeva, sezonul 18, cu o transformare incredibilă în Beyonce. Iată cum s-au descurcat.

Emilian și Wrs, transformarea inedită în Beyonce. Cum s-au descurcat Galerie
Emilian și Wrs, transformarea inedită în Beyonce. Cum s-au descurcat | Antena 1

Emilian și Wrs au reușit să demonstreze că și un bărbat poate învăța să danseze pe tocuri fără probleme, chiar și în timp ce trebuie să cânte. Cei doi s-au descurcat aproape perfect, iar jurații au ținut să le transmită câteva lucruri.

Emilian și Wrs, transformarea în Beyonce de la Te cunosc de undeva, sezonul 18, 24 septembrie 2022. Cum s-au descurcat

Iată că cei doi au fost foarte curajoși și au urcat pe tocuri, fără inhibiții și au demonstrat că sunt talentați și că pot demonstra lumii că și bărbații pot dansa bine pe piesa „Single ladies” de la Beyonce.

Cei doi concurenți au tras tare la repetiții pentru a putea să o aducă pe scenă pe celebra artistă internațională, cunoscută pentru hituri precum „Halo”, „Listen” și „Single ladies”.

Cei 4 de la masa juriului au ținut să le transmită câteva lucruri:

Jurizare Emilian și Wrs la Te cunosc de undeva, sezonul 18, 24 sptembrie 2022

„Eu cred că au avut o problemă cu pantofii, sunt foarte înalte tocurile”, le-a spus Andreea Bălan celor di băieți.

„Ați reușit să faceți cât de cât personajul. E un moment greu, contează dificultatea, sunteți foarte talentați. Să nu picați”, spune Cristi Iacob.

„Din punct de vedere vocal, apreciez această asumare. Din fiecare experiență învățați, potențialul vostru este imens, Bravo vouă”, spune Ozana Barabancea.

„Se vede cu ochiul liber că a fost un moment foarte greu, că nu stați bine pe acele platforme, aia e. S-a văzut mișcarea care a fost făcută la jumătate de preț. Intenția de a duce mâna a fost intenția”, spune Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Sâmbătă, de la 20:00, Connect-R şi SHIFT cântă alături de Florin Vasilică şi grupul Teleormanul la Te cunosc de undeva!... Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Sore și Emma de la Zu s-au transformat în Run DMC și Aerosmith. Ce au spus jura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x