Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano au câștigat a treia ediție. Cine le-a oferit 100 de puncte

Bonusul de 100 de puncte, acordat de Cristi Iacob, a schimbat totul și a răsturnat clasamentul.

Rona Hartner și Johny Romano au câștigat a treia ediție. Cine le-a oferit 100 de puncte

Antena 1

Deși nu au strâns cele mai multe puncte de la jurați și de la restul concurenților, Cristi Iacob le-a oferit cele 100 de puncte ale sale pentru a-i declara câștigătorii ediției. Aceștia s-au bucurat enorm și au spus că se bucură enorm.

Rona Hartner și Johny Romano au câștigat ediția a treia din Te cunosc de undeva, sezonul 18. Ce melodie au cântat

Aceștia au cântat piesa „Monster” de la Rihanna și Eminem și au reușit să-l convingă pe Cristi Iacob să le ofere cele 100 de puncte pe care fiecare jurat le poate folosi o singură dată pe sezon.

Deși nici măcar el nu le-a oferit punctajul maxim la jurizare, Cristi Iacob s-a hotărât că echipa formată din Rona Hartner și Johny Romano merita să cârștige această ediție, astfel că, el le-a oferit 100 de puncte.

Rona a avut o presimțire că așa se va întâmpla și a și spus clar că „simțea” că urma să fie câștigătoare și că se simțea foarte emoționată dintr-un anume punct de vedere. Aceștia au mai cântat o dată piesa cu care au câtșigat ediția.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în gala 3 a emisiunii. Cât de frumoa... Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Cum a reacționat mama lui Shift când l-a văzut în pielea lui Liviu Vasilică...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Ultimele știri
x