Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Eminem și Rihanna

Rona Hartner și Johny Romano au făcut show pe scena de la Te cunosc de undeva, cu o interpretare impecabilă a unor mari artiști internaționali.

Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Eminem și Rihanna Galerie
Rona Hartner și Johny Romano s-au transformat în Eminem și Rihanna | Antena 1

Rona Hartner și Johny Romano i-au adus pe scena Te cunosc de undeva pe Eminem și Rihanna, iar show-ul pe care l-au făcut a fost unul impecabil din toate punctele de vedere. Cei doi au fost lăudați de jurații emisiunii.

Cum s-au descurcat Rona Hartner și Johny Romano pe scena de la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Au cântat „Monster” de la Eminem și Rihanna

Rona Hartner și Johny Romano au reușit să creeze un moment greu de uitat pe scena de la Te cunosc de undeva, în sezonul 18, 24 septembrie 2022. Iată că, Johny a fost foarte apreciat pentru ușurința cu care a cântat în stilul lui Eminem.

Amândoi fac o echipă foarte bună și se vede că sunt foarte talentați.

Iată ce le-au spus jurații:

Jurizare Rona Hartner și Johny Romano la Te cunosc de undeva, sezonul 18. Ce au zis jurații

„Deci mi se părea că erai unu la unu cu Eminem. Extraordinar. Foarte tare toată scenografia. Johny ai fost the best, 100%. Rona tu ai fost 80%, v-ați mișcat”, spune Andreea Bălan.

„Transformarea foarte bună. Cadrul a fost absolut minunat. Dacă ți-ai găsi relaxarea și în referință, ai avea numai 12 puncte, vă felicit pe amândoi”, spune Cristi Iacob.

„Rona a debutat un pic sub ton, dar pe parcurs ți-ai revenit, voiam să o aud mai mut pe Rihanna decât pe Rona. Școala te cunosc de undeva, te va ajuta Johny”, spune Ozana Barabancea.

„Demonstrația asta liberă îmi întărește convingerea că vei face o amintire că nu ți-ai dat drumul de la prima gală, ești foarte nou pe piață asta e foarte bine.”, spune Aurelian Temișan.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Emi și Cuza s-au transformat în Spitalul de urgență și au fost un show complex... Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în gala 3 a emisiunii. Cât de frumoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x