Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Sore și Emma de la Zu s-au transformat în Run DMC și Aerosmith. Ce au spus jurații

Sore și Emma de la Zu au făcut show complet pe scena de la Te cunosc de undeva, în ediția din 24 septembrie 2022. Cum s-au descurcat.

Sore și Emma de la Zu s-au transformat în Run DMC și Aerosmith. Ce au spus jurații Galerie
Sore și Emma de la Zu s-au transformat în Run DMC și Aerosmith. Ce au spus jurații | Antena 1

Sore și Emma de la Zu au reuși să se transforme aproape perfect în Run DMC și Aerosmith, iar jurații le-au spus că au fost foarte bune. Iată cum au cântat cele două și ce cuvinte au avut jurații de spus despre ele.

Cum au cântat Sore și Emma de la Zu pe scena Te cunosc de undeva, sezonul 18, 24 septembrie 2022

Sore și Emma de la Zu au fost din nou o surpriză pentru fanii emisiunii. Cele două au uimit pe toată lumea, cu fiecare ocazie pe care au avut-o în cadrul emisiunii, iar juriul a avut multe cuvinte frumoase de spus despre ele.

Deși li s-a părut complicat travestiul, Sore și Emma de la Zu, au reușit să aducă pe scenă personajele pe care le-au primit de la ruletă.

Jurizare Sore și Emma de la Zu, la Te cunosc de undeva, sezonul 18

„Emma ești fantastică, dar tu mi-ai demonstrat cât de ambițioasă ești. Regal a fost. Nici nu știi cât poți, eu sunt foarte mulțumită”, spune Ozana Barabancea.

„De Emma sunt foarte mulțumit, dar și de Sore la fel. De data asta ți-a intrat bine în venă. Ia-ți detronat pe băieții de la Beyonce. Excepțional toată punerea în scenă”, spune Aurelian Temișan.

„Efectiv nu le-am văzut pe Sore și pe Emma în scenă, m-am speriat de două ori. Microfonul a căzut de două ori. A fost foarte insprat de parcă așa ar fi trebuit. Ai luat microfonul la o fracțiune de secundă să intri cu vocea. Emma ai fost bine pe atitudine. Super moment”, spune Andreea Bălan.

„Sore a demonstrat ce înseamnă să nu-ți pierzi capul pe scenă. Nu am simțit o clipă că ai cenzurat textul. Vă aplaud și vă spun că aveți admirația mea”, spune Cristi Iacob.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Emilian și Wrs, transformarea inedită în Beyonce. Cum s-au descurcat... Te cunosc de undeva! 24 septembrie 2022. Eliza și Cosmin Natanticu au făcut spectacol cu transformarea lor în Amanda Lea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x