Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții inedite în noua gală. Ce au purtat

Prezentatorii și jurații s-au întrecut, din nou, în ținute spectaculoase care au atras atenția și complimentele privitorilor

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au strălucit în ținutele superbe din cea de-a 12-a gală Te cunosc de undeva!

Antena 1

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras, din nou, toate privirile cu ținutele lor spectaculoase, demne de covorul roșu. De data aceasta, cele două au fost o explozie de culoare, bucurând privirile publicul telespectator în cea de-a 12-a ediție a transforming show-ului.

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au atras privirile în ținutele lor viu colorate. Cum au arătat cele două

În cea de-a 12-a gală Te cunosc de undeva! Andreea Bălan a strălucit, la propriu. Jurata transforming show-ului a optat pentru o rochie suberbă care dă senzația că estea creată din bucăți de striclă.

Cum era de așteptat, ținuta acesteia captează toate culorie din jur și oferă un joc spectaculor atunci când se micșcă.

Nici prezentatoarea show-ului nu s-a lăsat mai presjos. Pentru gala difuzată pe 26 noiembrie 2022, Alina Pușcat a ales o ținută care îi pune în valoarea silueta de invidiat. Croiala rochiei și accesoriul din partea de sus îi evidențiază chipul.

Unde mai pui că aceasta se asortează perfect cu nuanța costumului colegului său de prezentare.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Tatăl lui Connect-R, spectator special în cea mai nouă gală Te cunosc de undeva... Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Connect-R și Shift, explozie de energie cu trasformarea în Caterina Valente. Cum...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Ultimele știri
x