Antena Căutare

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Emi și Cuza au făcut spectacol cu transformarea în legendarul Elvis Presley

Emi și Cuza au pus în scenă un show complex marca Elvis Presley și au ridicat totată sala la dans.

emi si cuza la te cunosc te undeva sezonul 18 Galerie
Emi și Cuza au pus în scenă un show complex marca Elvis Presley și au ridicat totată sala la dans. | Antena 1

Emi și Cuza s-au speriat când au văzut că în această ediție trebuie să se transforme în legendarul Elvis Presley. Frica lor cea mai mare a venit din faptul că trebuie să cânte și să danseze în același timp, au mărturisit chiar ei.

Emi și Cuza s-au transformat în Elvis Presley la Te cunosc de undeva!, sezonul 18 și au făcut show

Câștigătorii sezonului trecut nu au avut o misiune ușoară în cea de-a 12-a ediție Te cunosc de undeva!. Concurenții au primit un personaj ofertant care, însă, le-a cam pus bețe în roate.

Dacă la canto lucrurile s-au mai așezat, la coregrafie „s-au dat răniți” pentru că știau ce îi așteaptă. Totuși, ei au reușit să ducă la bun sfârșit momentul energic de pe scenă cu brio.

Piesa „Jailhouse Rock” a răsunat în platoul emisiunii, iar concurenții au reușit să îi ridice la dans și pe colegii lor de la canapea cu energia lor.

Jurizare Emi și Cuza la Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022

„De la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult, ” a spus Ozana Barabancea.

„Doamna Ozana, săracul (n.r. Emi) suferă de sincopă de mic. E luat de la maică-sa. Și eu am făcut triolet că am fost la fotbal și m-a lovit unu, deci știti cum mă doare. Puteți să țineți cont la jurizare. Știți cum e „De la mina mai puține, de la Dumnezeu mai mult”, dar și dumneavoastră îl bucurați pe Dumnezeu dacă dați mai mult”, a glumit Cuza.

„Am văzut videoclipul aici în scenă. Am văzut show, am văzut coregrafie, am văzut dinamică, am văzut teatru. Ați jucat voi între vio, apoi cu dansatorii. A părut că este un musical, un videoclip pus în scenă”, a spus Andreea Bălan despre interpetarea lui Elvis.

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 18, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Provocări majore, transformări majore şi surprize majore sunt doar câteva dintre ingredientele #tcdu18, difuzat pe Antena 1 și exclusiv online pe AntenaPLAY, un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor la Antena 1, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00.

La ceas aniversar, transforming show-ul vine și cu o serie de mofidicări, mai palpitante, atât pentru concureți cât și pentru telespectatori. În acest sezon, a fost introdus un bonus 100 de puncte,care poate aduce schimbări de clasament spectaculoase. Potrivit regulamentului, acesta poate fi acordat o singură dată pe sezon, de către fiecare membru al juriului.

O altă nouă regulă arată că la momentul extragerii următoarei melodii, un cuplu va putea primi doar un semn de întrebare pe led-urile din platou şi un sunet distorsionat, iar concurenții vor afla în cine trebuie să se transforme abia la prima repetiție.

Zarug, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai sezonului 17 al show-ului revine și el, de data aceasta, în calitate de host Te cunosc de undeva! After Party. Imediat după difuzarea fiecărei gale, Zarug îi invită pe telespectatori în culisele emisiunii, la Te cunosc de undeva! After Party, o serie de episoade exclusiv online, ce pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Emilian și Wrs, moment emoționant marca Sam Smith. Cum a sunat „I' m not the onl... Te cunosc de undeva! 26 noiembrie 2022. Rona Hartner și tatăl lui Connect-R, dialog savuros în culise. Ce s-a întâmplat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x