Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka au făcut show deghizate în Anca Parghel și Tudor Ionescu

Ana Baniciu și Raluka s-au transformat în Anca Parghel și Tudor Ionescu, în ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

Ana Baniciu și Raluka, pe scena „Te cunosc de undeva”, în ediția 4 din sezonul 16 Galerie
cele două îndrăgite artiste, care au câștigat și primul sezon „Asia Express”, au primit din partea ruletei misiunea de-a se transforma în Anca Parghel și Tudor Ionescu | Antena 1

În prima ediție a emisiunii „Te cunosc de undeva” din sezonul 16, Ana Baniciu a făcut echipă cu Andrei Ștefănescu, în timp ce Raluka l-a avut drept coleg de echipă pe Liviu Vârciu. Practic, echipele perfecte au fost inversate!

Apoi, la final, ruleta îndrăgitului show al tansformărilor a decis ca artiștii să facă schimb între ei și să ajungă la vechile variante de cuplu. Extrem de fericite că sunt din nou împreună, Ana Baniciu și Raluka au demonstrat apoi ce echipă minunată fac.

Ana Baniciu și Raluka au devenit Anca Parghel și Tudor Ionescu în ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 16

La fel s-a întâmplat și în ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. De data aceasta, cele două îndrăgite artiste, care au câștigat și primul sezon „Asia Express”, au primit din partea ruletei misiunea de-a se transforma în Anca Parghel și Tudor Ionescu.

Au luat lecții de canto cu Ozana Barabancea, au studiat atent mișcarea scenică a artiștilor și s-au antrenat intens, pentru ca momentul lor să fie unul cu totul și cu totul special. Apoi, după zile în șir de antrenamente, Ana Baniciu și Raluka au trecut pe la cabina de machiaj, pentru a se transforma total.

În ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, cele două superbe artiste au interpretat piesa „Brasil”, un hit celebru cu sute de mii de vizualizări.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

La finalul momentului muzical, cele două au primit numeroase laude din partea juriului și acesta a fost momentul în care Ozana Barabancea a făcut o dezvăluire complet neașteptată.

„Anca Parghel este un adevărat etalon. Mi-a fost profesoară sau, mai bine zis, i-am fost învățăcel. Extraordinar de talentată era. Sincer, este foarte greu să faci tema asta. Este greu să o imiți pe Anca Parghel, avea o voce complexă, plină de culori timbrale. Vă felicit pe amândouă”, a mărturisit Ozana Barabancea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 16, ca să descoperi ce au dezvăluit jurații despre prestația celor două concurente.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut... Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Emilia Popescu i-a emoționat pe toți imitând-o pe „mama” Stela Popescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x