Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

Andreea Bălan și Alina Pușcaș au reușit să impresioneze spectatorii cu spectaculoasele ținute pe care le-au purtat în ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 16.

Juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”  în ediția 4 din sezonul 16 Galerie
Andreea Bălan și Alina Pușcaș, prezentatoarea îndrăgitului show al transformărilor, și-au făcut apariția pe scenă în ținute cu totul și cu totul ieșite din comun | Antena 1

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 promite să aducă publicului momente de magie curată, travestiuri surprinzătoare și melodii celebre.

Așa cum ne-au obișnuit deja, Andreea Bălan și Alina Pușcaș, prezentatoarea îndrăgitului show al transformărilor, și-au făcut apariția pe scenă în ținute cu totul și cu totul ieșite din comun.

Andreea Bălan, apariție superbă într-o rochie spectaculoasă, în ediția 4 a sezonului 16 „Te cunosc de undeva”

Nu mai este o noutate faptul că Andreea Bălan, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”, are un corp de invidiat chiar și după două nașteri. Practic, trupul frumoasei blondine ar face invidioase multe tinere, iar formele sale de invidiat o fac să arate sublim în orice ținută ar alege să poarte.

De data aceasta, în ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan i-a impresionat pe spectatori cu o rochie superbă de culoare bleu, mulată, cu decolteu răvășitor și o trenă spectaculoasă. Cu bucle bogate și bijuterii luxuriante, artista a făcut senzație.

Descoperă mai multe imagini speciale în GALERIA FOTO de mai sus

Pliurile rochiei au pus de minune în valoare trupul de invidiat al frumoasei blondine, care a demonstrat încă o data faptul că vârsta este doar un număr.

Alina Pușcaș, ținută de școlăriță la „Te cunosc de undeva”, sezonul 16

La fel de uluitoare a fost și Alina Pușcaș, îndrăgita prezentatoare a super show-ului transformărilor, de la Antena 1.

De data aceasta, frumoasa brunetă și-a făcut apariția pe scenă într-o ținută ce amintește de uniformele școlărești de altădată. Cu o rochie neagră și scurtă, asemănătoare unui sarafan, vedeta a făcut seznzație.

Citește și: Te cunosc de undeva, 20 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș, apariții spectaculoase în ținute superbe

Imaginea sexy a fost completată de o pereche de cizme lungi și negre și de flori roșii așezate pe creștetul capului. Plină de energie și cu un zâmbet cuceritor, Alina Pușcaș i-a impresionat pe mulți cu silueta sa de invidiat.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Cum arată Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir. Tânăra studiază în Olanda și este incredibil de frumoasă... Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka au făcut show deghizate în Anca Parghel și Tudor Ionescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x