Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Emilia Popescu i-a emoționat pe toți imitând-o pe „mama” Stela Popescu

În ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva” sezonul 16, celebra actriță Emilia Popescu a primit o misiune cu totul și cu totul specială: să se transforme în Stela Popescu!

Emilia Popescu deghizată în Stela Popescu la „Te cunosc de undeva” 2021 Galerie
Costumată cu o superbă ținută populară, Emilia Popescu a pășit pe scenă în ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 16 | Antena 1

De-a lungul timpului, Emiliei Popescu i s-a spus faptul că este fiica regretatei doamne a teatrului românesc, Stela Popescu. Iată că, într-un fel sau altul, chiar și ruleta de la „Te cunosc de undeva” s-a gândit că actrița s-ar descurca de minune să imite o asemenea legendă.

Timp de o săptămână, Emilia Popescu a avut parte de emoții uriașe și a studiat atent fiecare mișcare a artistei, în cadrul unui moment muzical de excepție, ce a cucerit pentru totdeauna inimile românilor.

Momente magice pe scena „Te cunosc de undeva”, când Emilia Popescu a imitat-o pe marea legendă a teatrului românesc, Stela Popescu

Chiar dacă este o actriță cu o bogată experiență artistică, chiar și pentru ea a fost dificil să intre în pielea unei asemenea legende.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un moment cu adevărat emoționant a fost atunci când Cristi Iacob a dus-o pe concurentă în cabina regretatei artiste, un loc ce astăzi este un adevărat sanctuar.

Emoționată până aproape de lacrimi, Emilia Popescu a realizat cât de dificilă este misiunea pe care o are de îndeplinit.

„Nu știu dacă o să pot să fac chiar atât de bine ca tine, dar o să încerc. Oricum sunt cu gândul la tine și știu că tu mă urmărești și că ești acolo”, a mărturisit aceasta, privind portretul Stelei Popescu.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka au făcut show deghizate în Anca Parghel și Tudor Ionescu

Apoi, costumată cu o superbă ținută populară, Emilia Popescu a pășit pe scenă în ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 16, și a făcut un spectacol memorabil. Aceasta a interpretat magistral piesa „Am două fete mari” și momentul a fost unul cu totul și cu totul special.

Acompaniată de Taraful „Silvian Voicu”, Emilia Popescu a strălucit și a reușit să demonstreze încă o dată că își merită pe deplin titulatura de artistă!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Ana Baniciu și Raluka au făcut show deghizate în Anca Parghel și Tudor Ionescu... Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Florian Pittiș și Mircea B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x