Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Mirela Vaida i-a ridicat pe toți în picioare, ca o adevărată Doina Badea

În ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, Mirela Vaida i-a făcut pe toți să creadă că, pentru un moment, pe scenă se află adevărata Doina Badea!

Mirela Vaida a fost nevoită să își scoată toți așii din mânecă pentru a se putea metamorfoza cât mai bine în celebra Doina Badea

Antena 1

A patra gală din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” stă sub semnul nostalgiei, așa că ruleta a avut grijă să dea concurenților sarcina de-a interpreta hituri ce au rămas vii în amintirea și în sufletele românilor, indiferent de generație.

De data aceasta, Mirela Vaida a fost nevoită să își scoată toți așii din mânecă pentru a se putea metamorfoza cât mai bine în celebra Doina Badea, poate una dintre cele mai mari voci pe care le-a avut vreodată România.

Mirela Vaida a imitat-o pe Doina Badea în ediția 4 a emisiunii „Te cunosc de undeva”, sezonul 16

Cu o rochie albă cu mâneci bufante și cu o perucă ce a imitat perfect una din tunsorile celebrei artiste, Mirela Vaida a cântat magistral piesa „Ploaia și noi”.

Scena s-a umplut de efecte vizuale cu efect magic și baletul „Te cunosc de undeva” a transformat totul într-un spectacol feeric.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

La finalul momentului artistic, Mirela Viada a fost aplaudată cu generozitate atât de public, cât și de ceilalți concurenți.

„Îți mulțumesc, Mirela, pentru acest moment minunat, pentru faptul că te-ai concentrat. Doina Badea este o meseriașă din toate punctele de vedere și tu în această seară ai făcut ascultare așa cum trebuie să facă orice elev. Ai ascultat și ai încercat să fii unu la unu, ai ascultat sfaturile mele și îți mulțumesc”, a dezvăluit Ozana Barabancea.

Un lucru apreciat din plin de juriu a fost faptul că, deși a căzut, în primele secunde când a urcat pe scenă, Mirela Vaida s-a ridicat imediat și și-a realizat momentul artistic ca o adevărată profesionistă.

„Am studiat acest personaj, am căutat toate filmările cu acest personaj, am încercat să îmi iau repere. Dar am înțeles un lucru de la Doina Badea: că un artist mare se naște greu și moare târziu sau niciodată. Mie mi-au trebuit patru gale să mă nasc, dar pe cuvântul meu dacă eu mai mor vreodată”, a dezvăluit Mirela Vaida, spre surprinderea tururor.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 a sezonului 16 „Te cunosc de undeva” ca să savurezi momentul special.

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Ultimele știri