Căutare Live

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Pepe l-a imitat perfect pe Leo Iorga și a făcut un spectacol magic

Un moment cu adevărat special în ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de Antena 1 a fost atunci când pe scenă și-a făcut apariția Pepe, deghizat în Leo Iorga!

Pepe a fost nevoit să își scoată toți așii din mânecă, fiindcă ruleta i-a dat misiunea de-a se transforma în celebrul artist Leo Iorga

Antena 1

A patra gală din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” stă sub semnul nostalgiei, așa că ruleta a avut grijă să dea concurenților sarcina de-a interpreta hituri ce au cucerit numeroase generații și care au devenit nemuritoare.

De data aceasta, Pepe a fost nevoit să își scoată toți așii din mânecă, fiindcă ruleta i-a dat misiunea de-a se transforma în celebrul artist Leo Iorga!

Pepe s-a pregătit intens pentru a deveni Leo Iorga, în ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Cu plete ușor cârlionțate și geacă de piele, cântărețul a reușit să îi „păcălească” pe toți că pe scena îndrăgitului show al transformărilor se află adevăratul Leo Iorga, interpretând piesa „După ani și ani”.

Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Andreea Bălan și Cristi Iacob, dar și toți ceilalți concurenți au dansat și au aplaudat în picioare, emoționați și cu gândul la regretatul artist.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Emilia Popescu i-a emoționat pe toți imitând-o pe „mama” Stela Popescu

Emilia Popescu a fost atât de surprinsă de cât de mult a semănat Pepe cu Leo Iorga, încât și-a pus brațul la față și a privit uluită.

La finalul spectaculosului moment, Pepe a așteptat cu sufletul la gură jurizarea.

„Unele personaje îți ies, altele nu prea. Dar de data asta nu pot să îți spun că nu ți-a ieșit personajul, pentru că l-ai și cunoscut personal și ți-a rămas impregnată în suflet atitudinea și felul în care acesta a cântat. Ai fost fantastic”, a dezvăluit Aurelian Temișan, impresionat de prestația lui Pepe.

„Trei cuvinte: Veni, vidi, vici”, a mai adăugat Ozana Barabancea, care a savurat din plin specialul moment.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” ca să savurezi momentul.

Citește și: Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Andreea Bălan și Alina Pușcaș au surprins cu ținutele alese! Cum au apărut

Despre sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 se vede în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1!

Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Cristina Vasiu i-a emoționat pe toți deghizată în Mihaela Runceanu... Te cunosc de undeva, 27 februarie 2021. Imagini din culise! Liviu Vârciu l-a imitat pe Mircea Baniciu și s-a luat de fat...
Ultimele știri
x